Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Φυλλάδια με το πρόγραμμα Κατσιφάρα για την Ηλεία διανεμήθηκαν στο…Μεσολόγγι 

“Ατύχημα” ή ένας…τρόπος να υπάρξει «περιφερειακή συνείδηση»Έβγαλε αρκετό γέλιο το προεκλογικό «ατύχημα» του συνδυασμού του Απόστολου Κατσιφάρα στο Μεσολόγγι. Χθες, παράλληλα με την ομιλία, διανεμήθηκαν και φυλλάδια με δεσμεύσεις, πρόγραμμα κλπ. Μόνο που μοιράστηκαν και φυλλάδια για την Ηλεία και όχι για την Αιτωλοακαρνανία!
Τα φυλλάδια ήταν καλαίσθητα αλλά αντί να λένε για την Τουρλίδα, για παράδειγμα, έλεγαν για την Αμαλιάδα και τον Πύργο, κάτι που προκάλεσε το σχετικό χαβαλέ στους Μεσολογγίτες.
Συμβαίνουν, ασφαλώς, κι αυτά σε μια προεκλογική εκστρατεία και μάλιστα σε περιφερειακές εκλογές όπου έχεις να πας σε τρεις πρώην νομούς και σε 15 διαφορετικές πόλεις.
Από την άλλη, ίσως είναι κι αυτός ένας τρόπος να υπάρξει αυτό που λέμε «περιφερειακή συνείδηση». Να διαβάζουμε σε φυλλάδια οι Βονιτσάνοι για το Αίγιο, οι Πατρινοί για το Αγρίνιο, οι Αμφιλοχιώτες για τα Καλάβρυτα! Να γνωριστούμε καλύτερα, δηλαδή…

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Χαζος

    Τα δικά μας έργα είναι τόσα λίγα που τα γράφουν πίσω από τις προσ ωπικες τους κάρτες οι υποψηφιοι

  2. ΝΙΚΟΣ

    ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΜΑΛΙΑΔΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ: ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

  3. Ανώνυμος

    Κ.ΣΥΝΤΑΚΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ(ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΔΕΞΙΑΣ) ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ !!!! ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ??????? CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.