Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

“Ενωμένο Εμπόριο”: σε αυτήν την Πόλη δεν περισσεύει κανείς

“Ενωμένο Εμπόριο”: σε αυτήν την Πόλη δεν περισσεύει κανείς

Koρυφώνονται οι διεργασίες στους κόλπους του εμπορικού συλλόγου Αγρινίου ενόψει των εκλογών.

Ο συνδυασμός “Ενωμένο Εμπόριο με Αξιοπιστία και Προοπτική” έκανε γνωστό πως είχε συναντήσεις με τη Δημοτική Αρχή, τους επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

«Δηλώσαμε ότι έχουμε αποφασίσει να συνεργαστούμε στενά, όχι μόνο για τα δικά μας προβλήματα, την προβολή και την ανάδειξη της Πόλης Αγοράς, αλλά και γενικότερα, γιατί ακριβώς πιστεύουμε ότι σε αυτήν την Πόλη δεν περισσεύει κανείς, ότι μας ενώνουν πολλά και μας χωρίζουν ελάχιστα και ότι εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα για το καλό όλων», ανέφερε ο συνδυασμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού «Ενωμένο Εμπόριο με Αξιοπιστία και Προοπτική”

Αγαπητοί Συνάδελφοι -σες

Ο συνδυασμός μας το τελευταίο διάστημα και λίγο πριν τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου ζήτησε και συναντήθηκε με τη Δημοτική Αρχή καθώς και με τους επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το ίδιο έπραξε και με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νιας.

Στις συναντήσεις αυτές καταθέσαμε τις θέσεις μας για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εμπορικός κόσμος της Πόλης μας.

Δηλώσαμε ότι έχουμε αποφασίσει να συνεργαστούμε στενά, όχι μόνο για τα δικά μας προβλήματα, την προβολή και την ανάδειξη της Πόλης Αγοράς, αλλά και γενικότερα, γιατί ακριβώς πιστεύουμε ότι σε αυτήν την Πόλη δεν περισσεύει κανείς, ότι μας ενώνουν πολλά και μας χωρίζουν ελάχιστα και ότι εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα για το καλό όλων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.