Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

“Οργή και αγανάκτηση” εκφράζει η «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» για το παλαιό νοσοκομείο

“Οργή και αγανάκτηση” εκφράζει η «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» για το παλαιό νοσοκομείο

Σε ανακοίνωση-καταγγελία προβαίνει η δημοτική παράταξη Αγρινίου «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» για την απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια να αφαιρέσει από τη ΣΑΕ 09 του Εθνικού σκέλους του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων το ποσό των 950.000 € από το συνολικό ποσό των 1.000.000 €. για το παλαιό Νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση:

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στους κατοίκους του Δήμου Αγρινίου η χθεσινή απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια να αφαιρέσει από τη ΣΑΕ 09 του Εθνικού σκέλους του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων το ποσό των 950.000 € από το συνολικό ποσό των 1.000.000 €.
Ποσό που είχε δεσμευτεί για την αναδιαμόρφωση και την αξιοποίηση του Παλαιού Νοσοκομείου.
Οι ΑΡΙΣΤΟΙ και οι ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ , αφού άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν επί τρείς μήνες το Γενικό Νοσοκομείο Αιτ/νιας χωρίς διοικητικό συμβούλιο, διότι φιλονικούν για ποια πεθερά , συμπεθέρα ή αδελφή θα πρέπει να διορίσουν εκεί αδιαφορώντας για τις συνέπειες, αφού εγκατέλειψαν το καλοκαίρι του 2013 το κτίριο του παλαιού νοσοκομείου στην λεηλασία , επανέρχονται τώρα, και αδιαφορώντας πλήρως για το καθολικό αίτημα των κατοίκων του Δήμου για αξιοποίηση των χώρων παλαιού νοσοκομείου, με τη συγκεκριμένη ενέργεια του συγκεκριμένου υπουργού , να βάλουν ταφόπλακα στην προσπάθεια αυτή.
Η παράταξή μας , που πρώτη και μοναδική , ανέδειξε το ζήτημα αυτό, και σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής πάλεψαν για τη λύση του, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την συγκεκριμένη ενέργεια του Υπουργού , ΚΑΛΕΙ τους δημότες σε εγρήγορση και ζητά τόσο από τη Δημοτική Αρχή όσο και από την Περιφέρεια , να πάρουν θέση συγκαλώντας άμεσα τα αντίστοιχα Συμβούλια για λήψη αποφάσεων.
Για την Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.