Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

“Συναγερμός” για τον 61χρονο Αγρινιώτη Αναστάσιο Πρέμο που αγνοείται

“Συναγερμός” για τον 61χρονο Αγρινιώτη Αναστάσιο Πρέμο  που αγνοείται

Στη  «γραμμή ζωής» αναρτήθηκε ειδοποίηση Silver Alert για τον 61χρονο Αναστάσιο Πρέμο από το Αγρίνιο, που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος έχοντας δώσει για τελευταία φορά σημεία ζωής την 8η Νοεμβρίου.

«Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Αγίου Όρους. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065», αναφέρεται .

Όπως έχει γίνει γνωστό, σε εξέλιξη  είναι οι έρευνες στην περιοχή του Αγίου Όρους στις  οποίες συμμετέχει το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Όρους, το Λιμενικό Τμήμα Δάφνης και η Πυροσβεστική Καρυών για τον εντοπισμό του 61χρονου Αγρινιώτη.
Ο συνταξιούχος της ΔΕΗ επισκέφθηκε το Άγιο  Όρος και για λίγες ημέρες διέμενε  σε κελί στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος απ’ όπου έφυγε απροειδοποίητα την 8η Νοεμβρίου. Την 10η Νοεμβρίου, καθώς δεν επέστρεψε, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση.
Στην αρχή των ερευνών εντοπίστηκε το όχημα του αλλά και ρούχα-που εκτιμάται ότι του άνηκαν – σε βραχώδες παραλιακό σημείο κοντά στο Μοναστήρι που διέμενε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.