Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

“Θέλω να παίξω»: πρόγραμμα κοινωνικο-συναισθηματικής αγωγής για μαθητές Δημοτικού

Το Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας (Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων), θα υλοποιήσει μέσα στην τρέχουσα σχολική χρονιά 2019-2020, πρόγραμμα κοινωνικο-συναισθηματικής Αγωγής που αφορά σε μαθητές των πρώτων τάξεων Δημοτικού Σχολείου.
Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα Πρωτογενούς Πρόληψης, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της τάξης. Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση/γνωριμία των παιδιών με διαφορετικές μορφές παιχνιδιών (επιτραπέζια, ομαδικών, κατασκευών, ρόλων), η συναισθηματική διαχείριση και η ενίσχυση των κοινωνικών τους δεξιοτήτων.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 8εβδομαδιαίες δίωρες συναντήσεις. Κάθε σχολική μονάδα μπορεί να αποφασίσει ποιο τμήμαθα συμμετέχει.
Υπεύθυνη Προγράμματος: Λαμπρινή Τραυλού, Ψυχολόγος, Msc.

Αιτήσεις  ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.grαπό Τρίτη 1/10 έως καιΠαρασκευή11/10(τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641055275 και 2641028770).

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.