Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Ρε μανία αυτοί οι ξένοι με μια Ελλάδα…

ooglr

 

Δύσκολη μέρα σήμερα για Σουλτάνους και για ακραιφνείς διεθνιστές που πιστεύουν π.χ. ότι η Μακεδονία ανήκει π.χ. στα μοσχάρια της. Δυστυχώς οι αλήτες οι ξένοι- και ειδικά οι ιδιωτικές μεγάλες εταιρίες που ασχολούνται με τον κυβερνοφασισμό- δεν λένε να μας αφήσουν σε ησυχία.

Θα έχετε μάθει ότι η άτιμη η Google(γνωστό ότι έχει μεγάλα σκάνδαλα, τα έχει γράψει το Χωνί πολλές φορές, ανοίξτε και κανα βιβλίο..)έβαλε σήμερα φάτσα κάρτα την εικόνα που βλέπετε πιο πάνω! Με τσαρούχια, φούντες, δάφνες και άλλα τέτοια αηδιαστικά πράγματα. Και καλά για να τιμήσει την 25η Μαρτίου αλλά επί της ουσίας για να σπείρει διχόνοια στον νεοέλληνα που μόλις έχει αρχίσει να τα βάζει τα πράγματα σε μια σειρά και να αφήνει πίσω του αυτά τα εθνικά καραγκιοζιλίκια επιδιώκοντας έναν άλλο κόσμο εφικτό και διορισμό σε κάποιο πόστο.

Μ’  αυτά και μ΄ αυτά, τα παιδιά περνάνε πάλι σε αυτές τις κατάπτυστες παρελάσεις, δεν μουντζώνουν, δεν φτύνουν και δεν καλούν σε λιντσαρίσματα παρότι πλέον επιτρέπεται από τον νόμο όπως έδειξαν οι αποφάσεις για Αμβρόσιο και Καμμένο. Τσάμπα πάνε κάτι σεμινάρια που κάνουν μερικοί πεφωτισμένοι «χώροι» για να εξηγήσουν ότι δεν υπάρχει καμιά Ελλάδα, όλα ένα κατασκεύασμα είναι. Δυστυχώς έχουμε τους βρωμοξένους να μας το θυμίζουν! Τελικά πρέπει να είμαστε μεγάλο φετίχ για εκείνους αλλιώς δεν εξηγείται ούτε το Ναυαρίνο ούτε το μεγαλύτερο οικονομικό πακέτο στην παγκόσμια Ιστορία που έσταξαν για εμάς τα προηγούμενα χρόνια…

Και τώρα δύο παρατηρήσεις: παρακαλούνται στην επόμενη παρέλαση οι δάσκαλοι να μην αμολάνε τα παιδιά με τις γκρανκάσες και τα τύμπανα στις γειτονιές να φωνάζουν «ξυπνήστεεεεε». Επίσης τα τραγούδια πριν από την παρέλαση στην πλατεία να μην είναι τόσο hardcore δημοτικά. Δεν καταλαβαίνουμε γρι!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.