Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Ρίγος και συγκίνηση στη βράβευση προς την μνήμη του Φώτη Πλευρίτη

plevritis_iaitoloakarnania.gr_

Ράγισαν καρδιές όταν τα δυο παιδιά του Αγρινιώτη bodybuilder ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν τη τιμητική πλακέτα για την προσφορά του πατέρα τους στο άθλημα.

Μια συγκινητική στιγμή ήταν η ιδιαίτερη τιμή που έγινε λίγο πριν την έναρξη του Κυπέλλου WABBA International 2017 προς τη μνήμη του αείμνηστου αθλητή της σωματικής διάπλασης, Φώτη Πλευρίτη, ο οποίος αποτελούσε μια εμβληματική μορφή για την ομοσπονδία της WABBA.

Έτσι, οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον καταξιωμένο πρωταθλητή του bodybuilding και άξογο αξιόλογο άνθρωπο δίνοντας τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια του.

Τα δυο παιδιά του Φώτη Πλευρίτη ανέβηκαν στη σκηνή παρέλαβαν τις πλακέτες και εισέπραξαν ένα δέος αντάξιο αυτό του μεγαλείου του πατέρα τους. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή με τον κόσμο να συγκινείται βαθειά με αυτή τη ξαφνική απώλεια του 48χρονου αθλητή από το Αγρίνιο.

Τέλος, για πρώτη φορά στον θεσμό καθιερώθηκε το βραβείο «Φώτης Πλευρίτης» το οποίο θα δίνεται στον πιο γραμμωμένο αθλητή του αγώνα. Για την ιστορία, το βραβείο αυτό κέρδισε ο Γιάννης Λεώδης.

/iaitoloakarnania.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.