Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Θέρμο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη λιτάνευση της Εικόνας της Αγίας Παρασκευής

Θέρμο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη λιτάνευση της Εικόνας της Αγίας Παρασκευής
Ο πεζόδρομος στην πλατεία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 για την λιτάνευση της Εικόνας της Αγίας Παρασκευής στο Θέρμο αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Όπως αναφέρει η απόφαση, οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της λιτάνευσης της εικόνας στην πόλη του Θέρμου.

Ειδικότερα η απόφαση περιλαμβάνει:

1. Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από ώρα 09.30΄ μέχρι 12.00΄ ώρα, στις δημοτικές οδούς: Χαριλάου Τρικούπη – Κοσμά Αιτωλού – Τάκη Αραπογιάννη – Θανασούλη, προκειμένου στο δρομολόγιο αυτό, να γίνει με ασφάλεια η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Παρασκευής μέχρι τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

2. Την σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρα 10.30΄ έως ώρα 12.00΄, στην ως άνω διαδρομή και την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της απόφασης την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 9.30 το πρωί.

Οι παραβάτες της Απόφασης, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα.

Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης της απόφασης έχει ανατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.