Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Η Ρούλα Κουτσογιάννου υποψήφια με την Χρ. Σταρακά: “Στο χέρι μας να αλλάξουμε το μέλλον αυτής της πόλης”

Η Ρούλα Κουτσογιάννου υποψήφια με την Χρ. Σταρακά: “Στο χέρι μας να αλλάξουμε το μέλλον αυτής της πόλης”

Η απόφασή για την ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση, για τους ανθρώπους που ουδέποτε ενεπλάκησαν με την πολιτική, δεν είναι εύκολη και σίγουρα δεν ήταν εύκολη για εμένα», παραδέχεται σε μήνυμά της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της Χριστίνας Σταρακά, Σωτηρία (Ρούλα) Κουτσογιάννου.

Σύμφωνα με την υποψήφια της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς», η ανάγκη για προσφορά στον τόπο της ήταν που την ώθησε στο να συμμετάσχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Ως μητέρα δύο παιδιών και ως ενεργός πολίτης, θέλω να περάσω το μήνυμα στους συνδημότες μου, πως η παθητική στάση απέναντι στην καθημερινότητα δεν θα δώσει ποτέ τη λύση που αναζητάμε», επισημαίνει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της.

Αναφορικά με την απόφασή της να στηρίξει τη Χριστίνα Σταρακά, σχολιάζει πως το κίνητρο ήταν οι κοινές της αξίες με την υποψήφια Δήμαρχο, τα κοινά «πιστεύω» και η όρεξη για δουλειά : «είναι άλλωστε από τα συστατικά εκείνα που χρειάζεται αυτή η πόλη για να αλλάξει, για να μη χαθεί άλλο χρόνος για το Αγρίνιο», τονίζει η υποψήφια.

Το μήνυμά της:

Η απόφασή για την ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση, για τους ανθρώπους που ουδέποτε ενεπλάκησαν με την πολιτική, δεν είναι εύκολη και σίγουρα δεν ήταν εύκολη για εμένα.

Η ανάγκη μου όμως για προσφορά σε αυτόν τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάζομαι και στον οποίο θέλω να συνεχίσω να δημιουργώ, με ώθησε στην απόφαση αυτή.

Ως μητέρα δύο παιδιών και ως ενεργός πολίτης, θέλω να περάσω το μήνυμα στους συνδημότες μου, πως η παθητική στάση απέναντι στην καθημερινότητα δεν θα δώσει ποτέ τη λύση που αναζητάμε.

Δεν είναι εύκολο, όμως είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε το μέλλον μας και το μέλλον αυτής της πόλης, αυτού του δήμου και κατ’ επέκταση των παιδιών μας. Το οφείλουμε πρώτα σε αυτά, αυτή είναι η μεγαλύτερη προίκα που θα τους αφήσουμε: η ενεργός δράση για το κοινό καλό.

Χρειάζεται όραμα, θέληση, συνεργασία και πάνω απ’ όλα αγνές προθέσεις!

Συμμετέχω λοιπόν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στο πλευρό της Χριστίνας Σταρακά, γιατί οι κοινές μας αξίες τα «πιστεύω» μας και η όρεξη για δουλειά είναι από τα συστατικά εκείνα που χρειάζεται αυτή η πόλη για να αλλάξει, για να μη χαθεί άλλο χρόνος για το Αγρίνιο, γιατί το ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. O ΘΕΟΣ

    Μας επεισες και εσυ και η Σταρακα .Ουτως η αλλως εχουμε μεινει εμβροντητοι απο την παρουσια της στην περιφερεια τοσα χρονια !!Αγαπησατε ολοι ξαφνικα την πολη !!!Αλλα τοσα χρονια μαμ κακα και νανι!!Και φυσικα προσευχες για τον κακο μας τον καιρο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.