Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Α.Σ.Λέων: Πρωτιά για τα λιοντάρια στο τουρνουά 3*3 στο Αγρίνιο

Α.Σ.Λέων: Πρωτιά για τα λιοντάρια στο τουρνουά 3*3 στο Αγρίνιο

Πρωτιά για τα λιοντάρια στο τουρνουά 3*3 στο Αγρίνιο

leonΜεγάλη διάκριση πέτυχαν οι μικροί «Λέοντες»  του Αθλητικού Συλλόγου  ΛΕΩΝ Μεσολογγίου στη συμμετοχή τους με δύο ομάδες ηλικίας 2007 στο τουρνουά milko 3*3 που διοργανώθηκε στο Αγρίνιο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογός   συμμετείχε με δύο ομάδες σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και στους δύο ομίλους.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται:

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές μας αλλά και στους προπονητές μας, μιας και τέτοιες διακρίσεις αφενός ενισχύουν ψυχολογικά όλη την οικογένεια του Συλλόγου ( αθλητές, προπονητές, γονείς, διοίκηση ) αφετέρου δείχνουν έμπρακτα ότι με σύμμαχο την υπομονή και την συνεχή ενασχόληση μέσω της μάθησης στις προπονήσεις έρχονται τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Α.Σ. ΛΕΩΝ και οι άνθρωποί του έχοντας επιλέξει τη δημιουργία πρότυπης Ακαδημίας Μπάσκετ και εμπιστευόμενοι τις καθοδηγήσεις των εξαιρετικών Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, που έχει την τύχη να συνεργάζεται αρμονικά από το 2011, χτίζει βήμα βήμα ένα υγιές αθλητικό κέντρο μάθησης της καλαθοσφαίρισης αποτελώντας ταυτόχρονα πρότυπο μίμησης και ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Πυρήνας του Κέντρου είναι ο μικρός αθλητής. Στόχος ο εφοδιασμός και η διδασκαλία όλων των απαιτούμενων αθλητικών προσόντων ώστε οι μικροί αθλητές να γίνουν οι πρωταγωνιστές του αύριο.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Α.Σ. ΛΕΩΝ θα συνεχίσει να επιδιώκει τη συμμετοχή σε διοργανώσεις αλλά και τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων με μεγάλα Σωματεία της Χώρας μας. Έτσι μετά τους φιλικούς αγώνες το περασμένο Δεκέμβρη με τον Παναθηναϊκό σειρά έχει η πραγματοποίηση ενός ακόμη ταξιδιού αυτή τη φορά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αντιμετωπίζοντας τα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά μας να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.

leon2 leon3 leon4 leon5

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.