Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Santa Runners γέμισαν το Αγρίνιο!

Santa Runners γέμισαν το Αγρίνιο!

Εορταστικό και έντονα… αγιοβασιλιάτικο κλίμα στο κέντρο του Αγρινίου και σήμερα.

Το 1ο Agrinio Night Run & Santa Run είναι γεγονός και η συμμετοχή σε αυτό πολύ μεγάλη. Γίνεται λόγος για περισσότερες από 1700 συμμετοχές.

Ο νυχτερινός εορταστικός αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων ξεκίνησε λίγο μετά τις 18.00 και ακολούθησε ο αγώνας του ενός χιλιομέτρου. Εκατοντάδες δρομείς και παιδιά ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης με το κέντρο να βουλιάζει από κόσμο.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγρινίου και τον Φιλαθλητικό Σύλλογο  , στηρίχτηκε από Σωματεία και ήταν αφιερωμένος στα  Γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Οι καιρικές συνθήκες εξάλλου ήταν καλές και συνέβαλλε και αυτό το γεγονός στην επιτυχία.

Με αφετηρία και τερματισμό  στην κεντρική πλατεία ο αγώνας των 5000 μέτρων διέσχισε τις οδούς: Μπαϊμπά, Θεοτοκοπούλου, Αγ. Χριστοφόρου, Υψηλάντου,  Ι. Σταϊκου,  Παπαστράτου,  Πλατεία Ειρήνης, Σκαλτσοδήμου ,Βλαχοπούλου , Προυσσιωτίσσης, Καζαντζάκη , Σ. Σαμιώτη, Ξενοπούλου,  Ε. Βενιζέλου Ηρώων Πολυτεχνείου , Πλατεία Χατζοπούλου,  Δαγκλή, Μακρή,  Π. Σούλου  Παναγοπούλου , Βότση και Αναστασιάδη.

Αντιστοίχως η διαδρομή των 1000 μέτρων ξεκίνησε και τερμάτισε στην κεντρική πλατεία Αγρινίου διασχίζοντας τις οδούς Παπαστράτου, Σουλίου,  Ζωοδόχου Πηγής,  Σ. Τσικνιά,  Καζαντζη και Ηλ. Ηλιού  με τα παιδιά να εισπράττουν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Σε όλους τους αθλητές-τριες που τερμάτισαν δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα και στους τρεις   πρώτους νικητές  απονεμήθηκαν  κύπελλα  ενώ κληρώθηκαν  δώρα για τους συμμετέχοντες στον αγώνα του ενός χιλιομέτρου.

Το «παρών» φυσικά έδωσε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αλλά και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να σημειωθεί η συμβολή της Τροχαίας καθώς πολλοί αστυνομικοί συνέδραμαν στις κυκλοφοριακές ρθυμίσεις.

Σε λίγο αναλυτικά .


Οι φωτογραφίες που ακολουθούν του Γιάννη Γιαννακόπουλου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.