Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

“Σας περιμένω να κτίσουμε μαζί νέες μνήμες, να δημιουργήσουμε νέες εικόνες”

“Σας περιμένω να κτίσουμε μαζί νέες μνήμες, να δημιουργήσουμε νέες εικόνες”

papanastasiouΜεγάλο βάρος έριξε ο Δήμος Αγρινίου στην παρουσίαση της πρότασης ανάπλασης του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστράτειου Μεγάρου .
Μετά την παρουσίαση της πρότασης θα ακολουθήσει συζήτηση.
Στη δημοτική αρχή ελπίζουν σε μεγάλη συμμετοχή και προς αυτή την κατεύθυνση κινητοποιήθηκαν. Δεν παρέλειψε μάλιστα και σχετικό κάλεσμα μέσω facebook ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αναφέροντας τα εξής :
Σήμερα στις 7.00 παρουσιάζουμε στο Παπαστράτειο Μέγαρο την μελέτη για την ανάπλαση του Πάρκου.
Σας περιμένω να κτίσουμε μαζί νέες μνήμες, να δημιουργήσουμε νέες εικόνες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Αιτωλομπανάνας

  Γειά σας κύριε Παπαναστασίου.
  Είμαι ο Αιτωλομπανάνας, ο αρχαιότερος σανοπώλης του νομού Αιτωλομπανανίας.
  Στους αιώνες που περασαν από την πλάτη μου, είδα πολλές φορές την αυτοδιοκητική εξουσία να ταΐζει σανό τους ιθαγενείς.
  Απόψε στο Παπαστράτειο μέγαρο θα χρειστείτε περίπου 100 μπάλες τριφύλλι το οποίο δεν πειράζει αν μαζεύτηκε ψιχαλισμένο..
  Στους διαδρόμους του μεγάρου να έχετε παραταγμένη τη δημοτική αρχή που θα φέρει επ’ ωμου δικράνια προς απόδοση τιμών.
  Η ποικιλία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια να πείσετε τους Αγρινιώτες Αιτωλομπανάνες για το ακέραιο της απευθείας ανάθεσης μελέτης.
  Εκτός του τριφυλλιού θα χρειαστείτε και 500 μπανάνες που θα μοιραστούν μαζί με τα φυλλάδια στο τέλος της φιέστας.
  Ο αυτόχθων Αιτωλομπανάνας εύχεται καλή επιτυχία στα μέλη της δημοτικής ιεραποστολής και να είναι λαμπερά τα καθρεφτάκια που θα μοιράσει στους ιθαγενείς.
  Φιλικά και ιερποστολικά
  Ο Αιτωλομπανάνας
  ο αρχαιότερος σανοπώλης του νομού.

 2. jιm

  Καλά βρε τοπικοί άρχοντες το κόστος για τον Βιολογικό Καθαρισμό γιατί το χρεώνετε οριζόντια και όχι αναλογικά; Δηλαδή η γριά που καταναλώνει 8 κυβικά μέτρα νερό να πληρώνει τα ίδια χρήματα με τον καφετεριά ή τον ταβερνιάρη που καταναλώνει 150 ή 200 κυβικά. Που ακούστηκε αυτό; Ρουσφετάκι ρουσφετάκι στους φίλους μας;

 3. PANE-6

  ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ Α.Ε.Ι. ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΙΟΝΙΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Η ΣΚΛΗΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ; ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.