Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Σε κακό χάλι οι χωματόδρομοι προς τις εργατικές του Ρηγανά

Σε κακό χάλι οι χωματόδρομοι προς τις εργατικές του Ρηγανά

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο αυτοί οι δρόμοι οδηγούν όχι μόνο σε νεόδμητες οικίες στην περιοχή μεταξύ του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο και τον Αη-Γιάννη Ρηγανά αλλά και σε σχολικά συγκροτήματα όλων των βαθμίδων.

Όπως μεταφέρουν κάτοικοι της περιοχής και αναγνώστες του agrinionews.gr, τις τελευταίες μέρες με τις έντονες βροχοπτώσεις η εικόνα είναι αυτή και χειρότερη!

Ο δρόμος που φαίνεται οδηγεί στο 23ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου, ενώ λίγα μέτρα μακριά είναι το 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου, το 2ο Λύκειο αλλά και τμήμα του Παν/μίου Πατρών.

Για να μην αναφέρουμε τους κατοίκους των εργατικών κατοικιών του Αη-Γιάννη οι οποίοι είναι εδώ και χρόνια… εκπαιδευμένοι σε τέτοιες εικόνες…

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Γιώργος

    Έλα μωρέ δείτε την εικαστική πλευρά του θέματος…
    Οι λακκούβες είναι έργα τέχνης του Δήμου και το περιεχόμενο τους “pizza-δόρου” σάλια…

  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    Όταν το ψηφίζατε τον δήμαρχο για δεύτερη φορά αυτά γιατί δεν τα λέγατε τότε; Αναφέρομαι στους κατοίκους που δημοσιοποιούν το θέμα. Όταν όμως πηγαίνουμε και ψηφίζουμε τα ξεχνάμε όλα αυτά.
    Το έχουμε ξαναπεί. Μόνο έργα βιτρίνας γίνονται στη πόλη .Να πάρουμε ηλεκτρικά ποδήλατα ,να κλείσουμε κανά δρόμο και να τον βάψουμε με ένα χρώμα που κόστισε κάποιες χιλιάδες ευρώ που με τη πρώτη βροχή έφυγε το χρώμα ,να φτιάξουμε δρόμους εκεί που μένουνε οι εκάστοτε αντιδήμαρχοι και τα προβλήματα της πόλης μένουν άλυτα και διογκώνονται. Καθαριότητα , δρόμοι φωτισμός σε μαύρο χάλι. Τώρα δε που έχει κηρυχθεί η πόλη για ένα εξάμηνο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ,τώρα θα δείτε τι θα γίνει. Αφού ο Δήμος θα πάρει λεφτά από το κράτος .Τώρα θα δείτε τι πεζοδρομήσεις και τι έργα βιτρίνας θα γίνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.