Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Η σήμανση των δρόμων του Μύτικα! Νέο τροχαίο ατύχημα!

Η σήμανση των δρόμων του Μύτικα! Νέο τροχαίο ατύχημα!

Η ΣΗΜΑΝΣΗ των δρόμων του Μύτικα!
ΣΗΜΕΡΑ
Νέο τροχαίο ατύχημα!

Του Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.


Δεν στέγνωσε η μελάνη του άρθρου μου, που δημοσίευσα προ ολίγων ημερών, για την έλλειψη ΣΗΜΑΝΣΗΣ των δρόμων του Μύτικα, δίνοντας ιδιαίτερη επείγουσα προτεραιότητα στη ΣΗΜΑΝΣΗ των έξι (6) διασταυρωμένων δρόμων πλησίον των Σχολείων του Μύτικα, Λυκείου, Δημοτικού, Νηπιαγωγείου και ιδού το θαύμα εγένετο!

Σήμερα 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 01:30 το μεσημέρι, μια εργαζόμενη γυναίκα από τη Κανδήλα επιβαίνουσα σε δίκυκλο, για να αποφύγει τη σύγκρουση με το αντιθέτως ερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο, φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το δίκυκλο μηχανάκι μαζί με την επιβαίνουσα, η οποία τραυματίστηκε στο πόδι της.

Ο οδηγός από το Αρχοντοχώρι, κατέβηκε από το αυτοκίνητο αμέσως, σήκωσε τη γυναίκα και το δίκυκλο. Αμέσως και εγώ βγήκα από το γραφείο μου, τη ρώτησα αν τραυματίστηκε και αν χρειάζεται βοήθεια. Τη συμβούλεψα για παν ενδεχόμενο, αφού ανέβηκε στο δίκυκλο, να πορευτεί για το Κέντρο Υγείας Μύτικα.

Αυτά τα δυσάρεστα, καθημερινά, επικίνδυνα φαινόμενα, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, συμβαίνουν στη δική σας ανήκουσα Διοικητική Περιφέρεια, στον Μύτικα Αιτ/νίας και ΟΧΙ εις Παρισίους…

Στις 13 Σεπτεμβρίου θα περάσουν από τους δρόμους αυτούς οι ΑΝΗΛΙΚΟΙ Μαθητές, τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου!
Έχουμε ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΔΤΑΤΕΨΟΥΜΕ!

Μύτικας 7 Σεπτεμβρίου 2021

Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος
Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου
FEDERAZIONE NAZIONALE STAMPA ITALIANA (FNSI)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.