Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020

“Σημάνθηκε αρχικά αλλά δεν σκάφτηκε η Βαρνακιώτη. Το δίκτυο θα περάσει απο το πεζοδρόμιο”, λέει ο δήμος

Με αφορμή την επισήμανση αναγνώστη του, το agrinionews.gr ενημερώθηκε σχετικά με τα… γνωστά έργα στο κέντρο του Αγρινίου από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ακόμη οδό όπου είχε μπει σήμανση και προστατευτικά κάποιες μέρες πριν αλλά τα έργα δεν ξεκίνησαν.

Στις οδούς Σκόπα, Αγίου Γεωργίου και Βαρνακιώτη είχαν μπει τα απαραίτητα όμως έργα ξεκίνησαν μόνο στις δύο πρώτες. Οι απορίες, λοιπόν, εύλογες σχετικά με το αν και με ποιον τρόπο θα περάσει το κάθετο καλώδιο που απαιτείται για να γίνει ταχύτερο και ασφαλέστερο το δίκτυο και στην οδό Βαρνακιώτη. Οι κάτοικοι,άλλωστε, λένε πως είχαν καιρό που πάρκαραν αλλού, ούτως ή άλλως, τουλάχιστον θέλουν να μπουν κι εκείνοι σε πιο σύγχρονο δίκτυο.

Σύμφωνα με τον δήμο Αγρινίου, στους δρόμους που ασφαλτοστρώθηκαν πρόσφατα, όπως η Βαρνακιώτη, η Δήμου Τσέλιου κ.α., τα καλώδια θα περνιούνται από τα πεζοδρόμια για να μην ξηλώνεται το νέο οδόστρωμα. “Τα πεζοδρόμιο μπορούν να αντικατασταθούν πιο εύκολα και άλλωστε είναι έργο που δεν μπορούμε να το αρνηθούμε”, είναι η εξήγηση.

Σίγουρα όχι και η καλύτερη συνεννόηση με την εταιρεία που περνάει το δίκτυό της αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορούσε να δοθεί άλλη λύση…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κωστας

    Μπράβο σας για την ενημέρωση. Ευχαριστούμε πολύ που σε καποια μικρά ,αλλά σημαντικά θέματα, νιώθουμε ότι έχουμε και κάποιον να ακούει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.