Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Σημαντικές διακρίσεις για τη Ναυπάκτια Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Hellas Beetles Artistic swimming

Σημαντικές διακρίσεις για τη Ναυπάκτια Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Hellas Beetles Artistic swimming

Το ασημένιο μετάλλιο της Ναυπάκτιας Ευαγγελίας Πλατανιώτη στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Σόλο, με 87,5534 βαθμούς, ήταν η καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς στην 1η ημέρα του διεθνούς μίτινγκ Καλλιτεχνικής Κολύμβησης «Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series 2019» στην Αλεξανδρούπολη, την Παρασκευή (5/4).

Η Πλατανιώτη έχασε για πολύ μικρή διαφορά το χρυσό μετάλλιο από την Καναδή Ζακλίν Σιμονό (87,8487 β.). Το χάλκινο στο συγκεκριμένο αγώνισμα πήρε η επίσης Καναδή Πρατ με 82,8758 β.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική μας Ομάδα (με τις Φραγκάκη, Γιαλαμά, Καραπαναγιώτου, Κουτσελίνη, Παπάζογλου, Πλατανιώτη, Βασιλοπούλου, Ζουζούνη, αναπλ. Καριώρη, Κουργιαντάκη) στο Τεχνικό Ομαδικό με 85,6633 β. Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ουκρανία (91,7261) και το ασημένιο ο Καναδάς 86,6664)

Στο Τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου οι Ευαγγελία Πλατανιώτη – Εβελίνα Παπάζογλου πήραν την 4η θέση με 84,4733 β. Το χρυσό κατέκτησαν οι Ουκρανές Φιεντίνα – Σάβτσουκ (91,4462), το ασημένιο οι Ιταλίδες Τσερούτι – Φέρο (88,6696) και το χάλκινο οι Καναδές Χόλζνερ – Σιμονό (87,3405).

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη την δεύτερη μέρα του Hellas Beetles Artistic swimming στο Ελεύθερο Σόλο.

Επάξια συγκέντρωσε το χειροκρότημα των θεατών με την εκτέλεση του προγράμματος της στο κλειστό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης κατακτώντας την τέταρτη θέση στην κατάταξη. Άλλωστε αγωνίστηκε σε πολύ δύσκολο αθλητικό περιβάλλον έχοντας να αντιμετωπίσει παγκοσμίου φήμης σολίστριες από την Ουκρανία, την Ιταλία και τον Καναδά.

e-nafpaktia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.