Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

ΣΚΑΪ: Τι λέει το Υπουργείο για την έλευση και άλλων μεταναστών στο Μεσολόγγι

ΣΚΑΪ: Τι λέει το Υπουργείο για την έλευση και άλλων μεταναστών στο Μεσολόγγι

Σε εξέλιξη είναι κινητοποίηση στο Μεσολόγγι αντιδρώντας στις πληροφορίες περί ερχομού και άλλων μεταναστών στο δεύτερο ξενοδοχείο της πόλης (στο άλλο φιλοξενούνται εδώ και μήνες).

Η εκπομπή Newsroom του ΣΚΑΪ , την οποία παρουσιάζουν ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Νίκος Υποφάντης, συνδέθηκε απευθείας με το Μεσολόγγι και έδωσε τον λόγο στον δήμαρχο Κώστα Λύρο που εξέφρασε την έντονη αντίδραση.

Οι δημοσιογράφοι επικαλέστηκαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε επικοινωνία του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου Νότη Μηταράκη με τον δήμαρχο Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλέστηκαν οι δημοσιογράφοι , η διαδικασία της μεταφοράς μεταναστών γίνεται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης .

Το θέμα συζητήθηκε και στην πρωινή σύσκεψη του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια με τον Σωτήρη Τσιόδρα και οι μετανάστες θα μετακινηθούν στην ενδοχώρα από καθαρές (από κορωνοϊό) δομές απο τα νησιά του Αιγαίου, θα ακολουθηθεί το πρωτόκολλο εξέτασης και μεταφορας και θα παραμείνουν για μικρό διάστημα στις περιοχές που θα  τους πάνε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.