Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 35χρονη φιλόλογο που αποπλάνησε 13χρονο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 35χρονη φιλόλογο που αποπλάνησε 13χρονο

Από τη Νέα Ερυθραία η 35χρονη καθηγήτρια – Οι κρυφές επισκέψεις σε ξενοδοχεία – Το σοκ της μητέρας όταν είδε το ροζ υλικό στον υπολογιστή του παιδιού

Στο μυαλό της 35χρονης φιλολόγου από τη Νέα Ερυθραία, ο μαθητής της Β’ Γυμνασίου, δεν ήταν ένα παιδί, αλλά ένας ώριμος άνδρας που θα μπορούσε να ζήσει μαζί του. Έτσι, τον έβλεπε και έτσι του συμπεριφερόταν ζώντας σε έναν άλλο παράλληλο κόσμο, ετοιμάζοντας ταξίδια στο εξωτερικό μαζί του τα οποία ο κορωνοϊός τα ανέβαλε και κρυφές επισκέψεις σε ξενοδοχεία εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη που της είχαν οι γονείς του.

Ήταν δε, τέτοιο το θράσος της που δεν δίσταζε να αποτυπώνει σε φωτογραφίες τις παράνομες «ροζ» στιγμές τόσο μέσα στο αυτοκίνητο της, όσο σε ξενοδοχεία ακόμη και στο σπίτι του μικρού κατά διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων και να αποθηκεύει τα αρχεία της ντροπής, στον υπολογιστή και το κινητό.

Αυτό ήταν και το λάθος που την «έκαψε» καθώς η μητέρα του μαθητή ο οποίος έχει γεννηθεί το 2007, εντόπισε πριν δύο εβδομάδες το υλικό και πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει την φιλόλογο.

Έτσι, στις 20 Ιανουαρίου, πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και κατάγγειλε στους έμπειρους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων όλα όσα βίωνε ο γιος της στα χέρια της σάτυρης φιλολόγου. Μάλιστα, σοκαρισμένη έδειξε στους αστυνομικούς το υλικ’o που βρήκε στον υπολογιστή του παιδιού της και ζήτησε την τιμωρία της.

Η φιλόλογος καθηγήτρια γεννηθείσα το 1986, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή όπου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ένταλμα σύλληψης δεν έχει εκδοθεί μέχρι στιγμής με τους αστυνομικούς να λένε οτι η υπόθεση έχει βάθος. Είναι χαρακτηριστικό ότι η φιλόλογος που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι του παιδιού στην ευρύτερη περιοχή της Μεταμόρφωσης, κατάφερε να ελέγχει απόλυτα τον μαθητή της Β’ Γυμνασίου χωρίς κανένας να καταλαβαίνει το παραμικρό. Ο μικρός, έχει μιλήσει σε παιδοψυχολόγους της ΕΛΑΣ για το συμβάν και οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα – protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.