Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Σώσε τη γιαγιά – Τα τρία βασικά: Το τραγούδι για τον κορωνοϊό που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Σώσε τη γιαγιά – Τα τρία βασικά: Το τραγούδι για τον κορωνοϊό που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Ένα τραγούδι – οδηγός για το τρίπτυχο «Φοράμε μάσκα – Πλένουμε χέρια – Κρατάμε αποστάσεις»

Οι ειδικοί καθιστούν σαφές σε κάθε ευκαιρία πως ο κορονοϊός ήρθε για να μείνει, γι’ αυτό και τονίζουν ότι είναι πολύ σημαντικό όλοι μας να εμπεδώσουμε τα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό από το να τα λέμε τραγουδιστά και γι’ αυτό φρόντισε ο Apicos, με το τραγούδι «Σώσε τη γιαγιά (Τα τρία βασικά)», που έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο.

Πιο αναλυτικά, ο μουσικός Θέμης «Apicos» Ρίζος κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή 21 Αυγούστου το τραγούδι του «Σώσε τη γιαγιά (Τα τρία βασικά)», στο οποίο αφηγείται με χιούμορ και μελωδικότητα τα βασικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, τα οποία δεν είναι άλλα από το τρίπτυχο «Φοράμε μάσκα – Πλένουμε χέρια – Κρατάμε αποστάσεις». Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή του με το γεμάτο συναίσθημα μότο «Για τις γιαγιάδες, ρε γαμώτο», καθώς ο κορονοϊός έχει αποδειχθεί αμείλικτος με τους ηλικιωμένους ανθρώπους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μουσικός εμπνέεται από την πανδημία για να γράψει ένα τραγούδι, αφού και στη διάρκεια της καραντίνας είχε κάνει αισθητή την παρουσία του μουσικά, με κομμάτια όπως «Βλέπω Τσιόδρα, Τσιόδρα» και «Ο κ@@@@όλης ο ιός».

Πηγή: ethnos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.