Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Σοβαρή καθυστέρηση διαπιστώνει ο δήμαρχος για τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό

Σοβαρή καθυστέρηση διαπιστώνει ο δήμαρχος για τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό

Σύμφωνα με όσα πληροφορεί η Λαϊκή Ενότητα…

Σοβαρή καθυστέρηση διαπιστώνει ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στην υπόθεση της σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό.
Ειδικότερα, εντοπίζει καθυστέρηση στην έγκριση από τις αρμόδιες κρατικές αρχές της σχετικής μελέτης που συντάχθηκε δωρεάν από τον Αγρινιώτη μηχανικό Χρήστο Ράδο και την εταιρεία του και η οποία παραδόθηκε στη δημοτική αρχή και τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη τον περασμένο Φεβρουάριο.
Την άποψη του Γ.Παπαναστασίου τα μέσα ενημέρωσης την πληροφορήθηκαν από τη Λαϊκή Ενότητα που ενημέρωσε σχετικά με την επίσκεψη του κλιμακίου της στο δημαρχείο Αγρινίου.
Όπως είχε άλλωστε σημειώσει πρόσφατα το agrinionews.gr , για να είναι οριστική η μελέτη και το έργο ώριμο πρέπει να εκπονηθεί και η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που εν συνεχεία θα κατατεθεί προς έγκριση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος.
Στο ζήτημα αυτό καταγράφεται στασιμότητα γεγονός που προκαλεί προβληματισμό. Παράγοντες του υπουργείου φέρονταν πάντως να καθησύχαζαν μέχρι τώρα τη δημοτική αρχή πως υπάρχουν οι πιστώσεις και η ΜΠΕ θα προχωρήσει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Για να εξωτερικεύει πάντως ο δήμαρχος τους προβληματισμούς του ίσως να άλλαξαν τα δεδομένα…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ

    TI ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ . ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΚΤΙΟ ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.