Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Σπείρα έδειρε και λήστεψε αλλοδαπούς εργάτες γης σε Δρυμό και Νεοχώρι

Σπείρα έδειρε και λήστεψε αλλοδαπούς εργάτες γης σε Δρυμό και Νεοχώρι

Πακιστανοί έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού και ληστείας στον Δρυμό Βόνιτσας.  Το σοβαρό περιστατικό συνέβη τα περασμένα μεσάνυχτα ενώ δράστες ήταν τέσσερις άνδρες .

«Χτενίζει» την περιοχή η Αστυνομία που συσχετίζει το συμβάν με αντίστοιχο που συνέβη την 27η Μαΐου στο Νεοχώρι Οινιάδων .

Ειδικότερα, τέσσερις άνδρες εμφανίστηκαν σε αποθήκη στο Δρυμό όπου διαμένουν τρεις νεαροί πακιστανοί, από 23 έως 28 ετών, εργάτες γης.

Οι άγνωστοι τους παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί αλλά οι αλλοδαποί δεν πείστηκαν και δεν άνοιξαν την πόρτα. Οι δράστες ωστόσο  έσπασαν την πόρτα, μπούκαραν και με σιδερολοστούς  και υπό την απειλή πιστολιού έδειραν τους πακιστανούς αρπάζοντας τους 670 ευρώ και επτά κινητά, σπεύδοντας στη συνέχεια να εξαφανιστούν.

Το περιστατικό έχει κοινά χαρακτηριστικά με αυτό που συνέβη στο Νιοχώρι λίγες ημέρες πριν. Τότε τέσσερις πάλι άνδρες εισέβαλλαν σε αποθήκη τυροκομείου δέρνοντας και  ληστεύοντας τέσσερις πακιστανούς αρπάζοντας 1500 ευρώ.

Οι έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου είναι σε εξέλιξη ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.