Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Πρόθυμη για συνεργασία με Φαρμάκη η παράταξη Σπηλιόπουλου

Πρόθυμη για συνεργασία με Φαρμάκη η παράταξη Σπηλιόπουλου

Συνάντηση με τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Δυτική Ελλάδα Μπροστά»  είχε, την Τετάρτη 21 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Κώστας Σπηλιόπουλος.

Στη σχετική ανακοίνωση μάλιστα τονίζεται πως  η παράταξη είναι ανοιχτή σε συζήτηση με το νέο Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη για συνεργασία “κάτι άλλωστε που αποτελεί εντολή του λαού της περιφέρειας”, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά. Μια εξέλιξε που επιτείνει την αίσθηση και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα.

Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση των συμβούλων του συνδυασμού που κατέλαβε την τρίτη θέση στις αυτοδιοικητικές εκλογές συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα ενόψει της νέας περιόδου που αρχίζει από 1 Σεπτεμβρίου  καθώς και ο ρόλος της παράταξης στο νέο σκηνικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με ομοφωνία επιβεβαιώθηκε ότι η παράταξη θα κινηθεί συγκροτημένα και οργανωμένα με βάση τις αρχές και τις δεσμεύσεις που είχε δώσει κατά την προεκλογική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ως αρχές και δεσμέυεσεις αναφέρονται τα εξής:

1. Η περιφέρεια χρειάζεται άλλη πορεία από αυτή που ακολουθήθηκε τα προηγούμενα χρόνια με τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα.
2. Χρειάζεται νέος τρόπος λειτουργίας, άλλες δομές και άλλα πρόσωπα.
3. Το σύστημα παρακολούθησης και προώθησης των μεγάλων έργων (πχ. Πάτρα – Πύργος) πρέπει να αλλάξει άμεσα.
4. Ο σχεδιασμός του νέου ΕΣΠΑ πρέπει να εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο με βάση τις ανάγκες αλλά και τα πλεονεκτήματα της περιφέρειας, κυρίως όμως να δημιουργεί προϋποθέσεις προσέλκυσης νέων κεφαλαίων προς επένδυση.
5. Για την αποφυγή φαινομένων αδιαφάνειας και διαπλοκής θα υπάρχει συστηματική παρακολούθηση και έλεγχος.
6. Με βάση αυτές τις αρχές και με γνώμονα το συμφέρον και την ανάπτυξη της περιφέρειας, η παράταξη «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» είναι ανοιχτή σε συζήτηση με το νέο Περιφερειάρχη, κ. Φαρμάκη για συνεργασία. Κάτι άλλωστε που αποτελεί εντολή του λαού της περιφέρειας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. ανωνυμος

  Κατσιφαρας.ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ωραιο ντουετο.υπαρχει και ξυδακι μπαλσαμικο .

 2. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

  @ CHRISTOS
  ‘Άλλο ένα επιπόλαιο σχόλιο εκ μέρους σου!

  Η Πατρίδα δεν χρειάζεται τέτοια σχόλια… Για να αλλάξει σελίδα προς το καλύτερο χρειάζονται τεκμηριωμένα επιχειρήματα και θετικές προτάσεις…

 3. Πατριωτικό Πασόκ

  O γνωστός Συριζαίος CHRISTOS εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά: Όταν πρόκειται για συνεργασία Σπηλιώπουλου (ΠΑΣΟΚ) με Φαρμάκη, λασπολογεί περί “ρεμούλας” . Αν, όμως, συνεργαζόταν ο Σπηλιώπουλος με τον Συριζαίο Κατσιφάρα, τότε θα μιλούσε για συνεργασία των “προοδευτικών δυνάμεων” ! Μέγας υποκριτής ο CHRISTOS …

  CHRISTOS, πάρτο απόφαση: Στο ΠΑΣΟΚ οραματιστήκαμε μια περήφανη και Ανεξάρτητη Ελλάδα και ένα δίκαιο και ανθρώπινο κράτος.
  Εσείς, για να παραφράσω τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο, « παραλάβατε κράτος και παραδώσατε κοινότητα» , αφού ξεπουλήσατε τη Δημόσια Περιουσία της Ελλάδας για 100 χρόνια!
  Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ , CHRISTOS, το οποίο εσείς ποτέ δεν θα γίνετε! Αυτά τα πιστεύω μας, που ούτε τα διαπραγματευόμαστε ούτε θα τα παραδώσουμε αμαχητί στους εκφραστές της ιδεολογικής θολούρας, τους απολίτικους κομήτες τής πολιτικής, τους πρόσκαιρους τιμητές προσώπων, τους υπηρέτες της καρέκλας…

  Υ. .Γ Γιατί στο ψευδώνυμό σου υπογράφεις ως CHRISTOS με λατινικούς χαρακτήρες; Ντρέπεσαι να χρησιμοποιήσεις το ελληνικό αλφάβητο;

 4. Ανώνυμος

  ΄΄ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ΄΄ΚΑΛΟ ΜΠΑΝΙΟ !!!! ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!! OLE-OLE-OLE-OLE !!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.