Κυριακή, Ιούνιος 16, 2019

Σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου Παν. Κεφαλά

Ούτε οι βατραχάνθρωποι εντόπισαν το αεροσκάφος στο Μεσολόγγι

Σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους που κατέπεσε το μεσημέρι ανοιχτά του Κρυονερίου. Ιδιώτες δύτες αλλά και οι ειδικά εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού βούτηξαν στο νερό αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το αεροσκάφος.

Ο ψαράς που ειδοποίησε και το Λιμενικό την στιγμή του συμβάντος βοήθησε με το να υποδείξει το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ρέματα είναι τέτοια που μπορεί να έχουν μεταφέρει το αεροσκάφος σε πολύ μεγάλη απόσταση από το σημείο που έπεσε στη θάλασσα.

Αύριο με το πρώτο φως της ημέρας θα ξεκινήσουν εκ νέου την αναζητηση προκειμένου να βρεθεί ο πιλότος Παναγιώτης Κεφαλάς.Οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούν ωστόσο ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος πιλότος διαμένει στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγυιάς ενώ έχει καταγωγή απο Ιωάννινα.

Πρόκειται για απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη. Υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου.

Ειναι μέλος εθελοντικής ομάδας πιλότων, που επιτηρούν σε δάση, για πυρκαγιές, την καλοκαιρινή περίοδο. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Το ένα μαθητής γυμνασίου και το άλλο δημοτικού.

 

 

Πηγή: tempo24.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.