Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

Σταματούν τα σχολικά γεύματα – «Είναι ντροπή» λένε οι γονείς

Σταματούν τα σχολικά γεύματα – «Είναι ντροπή» λένε οι γονείς

Ανακοίνωση της ΑΣΓΜΕ για τα σχολικά γεύματα – «Μας γεμίζει οργή και αγανάκτηση»

«Είναι ντροπή με ευθύνη του υπουργείου Παιδείας να σταματούν τα σχολικά γεύματα», δηλώνει η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας για τη διακοπή σχολικών γευμάτων.

«Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας έχουν εξολοκλήρου την ευθύνη που δεν έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων», προσθέτει.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Μόνο οργή και αγανάκτηση μας γεμίζει ως γονείς η αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας.

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας έχουν εξολοκλήρου την ευθύνη που δεν έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων.

Όπου υπάρχουν οι ανάγκες των παιδιών μας το Υπουργείο Παιδείας αδιαφορεί (σχολικά γεύματα, ηλεκτρονικά μέσα για την τηλεκπαίδευση, διορισμός εκπαιδευτικών, προσωπικό καθαριότητας, μέσα ατομικής υγιεινής στους μαθητές, κ.α.).

Όπου πρέπει όμως να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η αντιεκπαιδευτική πολιτική της Κυβέρνησης το Υπουργείο επιταχύνει και νομοθετεί ακόμα και με κλειστά σχολεία.

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να συνεχιστεί και να διευρυνθεί χωρίς καμία ημέρα καθυστέρηση το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων, ένα πρόγραμμα που ακόμα και ο τρόπος που λειτουργεί σήμερα είναι πολύ πίσω από τις πραγματικές ανάγκες αφού αφορά μόνο το 9% των σχολείων της χώρας και το 14% των μαθητών.

Πηγή: alfavita.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Παραδοχή

    Να βγουν οι υπερασπιστές και να πουν στους γονείς να μην είναι αχάριστοι γιατί πέρσι τέτοια εποχή τους προμήθευσαν με μάσκες αλεξίπτωτα και σφηνάκια παγουρινο….ότι η λύση για την πανδημία είναι τα ανοικτά παράθυρα εν μέσω χειμώνα…και ότι τα λεφτά δεν φτάνουν για όλους,μπορεί να μην τα πετάξανε στις ΜΕΘ αλλά τουλάχιστον τα έδωσαν στα ΜΜΕ για τα δωρεάν μηνύματα,ώστε να είμαστε ασφαλείς

  2. Νάσος

    Σε ποια σχολεία στα κλειστά ή στα ανοιχτά; Γιατί τα μισά στη χώρα είναι κλειστά. Επίσης, αύριο που θα βγει ότι δεν είναι έτσι από το υπουργείο η Ανώτατη Συνομοσπονδία(οργάνωση που έχει εφεύρει το ΠΑΜΕ) θα βγάλει πάλι ανακοίνωση; Όταν ακούς Ομοσπονδία και Συνομοσπονδία στην Ελλάδα να φέυγεις μακριά.

  3. βασίλης

    Ενώ αν αφορούσαν δομές μεταναστών θα είχαν μεριμνήσει τρις ΞΥΠΝΑΜΕ γιατί μας σκουντανε άθελά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.