Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Σταθάς: Συντετριμμένοι οι συντοπίτες της 35χρονης (βίντεο)

Σταθάς: Συντετριμμένοι οι συντοπίτες της 35χρονης  (βίντεο)

Δεν μπορούν να το πιστέψουν οι συντοπίτες της 35χρονης φερόμενης δράστιδας, από το χωριό Σταθάς Βάλτου δήμου Αμφιλοχίας, στην Αιτωλοακαρνανία, ότι η Ε.Κ. έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Π., στις 20 Μαΐου, στην Καλλιθέα.

Η κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου», με την Τατιάνα Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ βρέθηκε στο χωριό Σταθά στην Αιτωλοακαρνανία, την ιδιαίτερη πατρίδα της φερόμενης ως δράστιδας για την αποτρόπαιη πράξη. Η οικογένειά της είναι συγκλονισμένη και δεν θέλει να κάνει καμία απολύτως δήλωση. Ωστόσο, οι συντοπίτες της κοπέλας μιλούν για ένα καλοσυνάτο κορίτσι, που δεν έδειχνε με τίποτα ικανή για μια τέτοια πράξη.

«Δεν πήγαινε το μυαλό μας, πως το έκανε αυτό; Άξιο απορίας, τι την οδήγησε εκεί, χτυπιόμουν, δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα, να κάνει κακό σε άνθρωπο, κοινωνική, τα είχε με όλους καλά», είπε συντοπίτισσά της.

«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα, δεν θέλουμε να το δεχθούμε ότι έγινε κάτι τέτοιο, δεν υπάρχουν λόγια, ξέρω πολύ καλά την οικογένειά της, άψογη οικογένεια, δεν μπορώ να βρω ελαττώματα στα παιδιά, χαμογελαστή, ευγενική, σεβόταν το χωριό, πάντα έκανε παρέα με όλους, μια χαρμόσυνη, αγαπητή κοπέλα», είπε ένας άλλος κύριος, συντοπίτης της 35χρονης, στην κάμερα του ΣΚΑΪ.


thecaller.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.