Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022

Στη ΔΕΗ σήμερα οι φοιτητές

Στη ΔΕΗ σήμερα οι φοιτητές

575ee3ec-4530-4698-8fdb-661219b8e089Η κινητοποίηση της ημέρας από τους φοιτητές του Αγρινίου λαμβάνει χώρα στη ΔΕΗ στην πλατεία Συντριβανίου. Από το πρωί το κτίριο βρίσκεται υπό κατάληψη με την κινητοποίηση των φοιτητών να χαρακτηρίζεται από παλμό.
Οι φοιτητές το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις για τα αιτήματα ακαδημαϊκής φύσεως και μέριμνας ενώ προγραμματίζεται εντός των ημερών μετάβαση στην Πρυτανεία της Πάτρας και κατάληψη του δημαρχείου Αγρινίου.

a8e62511-5f8d-43aa-8f86-a1062435fbe0

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. BAT

  Οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) έχουν αντιληφθεί το τι γίνεται με τους φοιτητές του Αγρινίου; Σκοπεύουν να αντιδράσουν ή όχι; Θα πάρουν πρωτοβουλίες για να λυθούν τα προβλήματα που υποβαθμίζουν τις σπουδές τους ή όχι; Μέχρι πότε θα παραμένουν απλοί παρατηρητές των γεγονότων; Ή μήπως δεν ενδιαφέρονται επειδή οι περισσότεροι φοιτητές δεν συμπεριλαμβάνονται στις λίστες των ψηφοφόρων τους; Ποια απάντηση δίνουν στα δίκαια αιτήματα των φοιτητών; Ποια είναι η απάντηση της ηγεσίας τους πανεπιστημίου Πάτρας που όλο αυτό το διάστημα λάμπει δια της απουσίας της; Θα ήταν καλό για όλους να δοθούν άμεσα απαντήσεις εάν σέβονται τους θεσμούς που υπηρετούν!

 2. Ολοι μαζι κοντρα στην Πάτρα

  Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τον ΒΑΤ.
  Οι ‘βολευτες’, μπορει να ασχοληθουν ακομη και με τις περδικες του Αη Βλαση,
  αλλα για το θεμα-ογκολιθος του Πανεπιστημιου,
  δεν ειδα, δεν ξερω, δεν ακουσα.
  Ξεφτιλισμενοι.
  Οι ψηφοφοροι τους, ελευθερα μπορουν να γινουν κοψοχερηδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.