Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Στη Λευκάδα η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Λιβιτσάνου-Ντάνου (φωτο)

Στη Λευκάδα η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Λιβιτσάνου-Ντάνου (φωτο)

Το Σάββατο 4 Αυγούστου, ώρα 19.30 στην αίθουσα Συνεδρίων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου “Διαδρομές Παράλληλες” της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου.

Την εκδήλωση οργάνωσαν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και οι εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ. Για την ποιητική συλλογή ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία μίλησαν ο Διδάκτωρ Ιστορίας και επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Ιωάννης Νεραντζής και ο ποιητής Ιωάννης Ανυφαντής.

Το συντονισμό είχε ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας Σπύρος Αρβανίτης και τη βραδιά έκλεισε η Κατερίνα Λιβιτσάνου, που ευχαρίστησε το κοινό και ευχήθηκε για τη χώρα και τον άνθρωπο γενικότερα.

Παρεβρέθηκαν: o Δρ και τέως βουλευτής Ξενοφών Βεργίνης, ο πρόεδρος Δ. Σ. του Δήμου Λευκάδας Γκογκάκης Γηγόριος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βλάχος Στάθης, η πρόεδρος του Συνδέσμου φιλολόγων Λευκάδας Βιβή Κοψιδά- Βρεττού, ο ποιητής Στέφανος Μεσσήνης, συγγενείς , συμμαθητές και φίλοι της ποιήτριας από τη Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και πολλοί φίλοι του βιβλίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.