Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Στιγμές πολιτικής αβροφροσύνης

Κατσιφάρας και Φαρμάκης έχουν μπροστά τους έναν μαραθώνιο. Επτά προεκλογικούς μήνες να διανύσουν μέχρι τον Μάιο του 2019 διεκδικώντας τη θέση του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.
Θα ανταλλάσουν πολιτικά βέλη αλλά –καθώς διακρίνονται για τον πολιτικό πολιτισμό τους- θα υπάρξουν και στιγμές αβροφροσύνης. Όπως σήμερα που συναντήθηκαν στο Αγρίνιο στα πλαίσια της εκδήλωσης «Τρέχω-Βαδίζω-Ποδηλατώ» που διοργάνωσε η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου.
Η περιφέρεια ήταν συνδιοργανωτής (όπως και ο δήμος Αγρινίου) και ο περιφερειάρχης δεν αρκέστηκε στην εκπροσώπηση της Σταρακά και άλλων αντιπεριφερειαρχών. Πρόλαβε την εκδήλωση στο τέλος σπεύδοντας από την Πάτρα όπου έδωσε το «παρών» στη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».
Ο Νεκτάριος Φαρμάκης βρισκόταν από νωρίς στην κεντρική πλατεία με χαλαρή διάθεση και συμμετείχε στον αγώνα, οικογενειακώς μάλιστα.
Οι δύο άνδρες συνομίλησαν σε καλό κλίμα . Δεν ήταν όμως η μόνη τους συνάντηση καθώς ακολούθησε κι άλλη αργότερα στο κέντρο της πόλης παρουσία και του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη που επίσης βρισκόταν στο Αγρίνιο (αυτός για γάμο και όχι για το… «Τρέχω Βαδίζω Ποδηλατώ»).
Κατσιφάρας και Αυγενάκης τα είπαν και αυτοί με χαλαρή διάθεση. Ο γραμματέας της ΝΔ απέφυγε να πικράνει τον περιφερειάρχη. Τις εκτιμήσεις για βέβαιη νίκη του Φαρμάκη αρκέστηκε να τις διατυπώσει σε συνάντηση με τους προέδρους των τριών ΝΟΔΕ της Περιφέρειας.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.