Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση οι αστυνομικοί της Ακαρνανίας

Στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση οι αστυνομικοί της Ακαρνανίας

enosi astynomikon ipallilon akarnaniasΗ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας συμμετέχει στην Πανελλαδική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Αθήνα, την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και ώρα: 17:00΄ στην Πλατεία Κολοκοτρώνη και καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν. Η ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Η Ένωσή μας συμμετέχει στην Πανελλαδική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Αθήνα, την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και ώρα: 17:00΄ στην Πλατεία Κολοκοτρώνη και σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρόν.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ !!!
Καλούμε τους συναδέλφους μας στην ενέργεια και στην αποστρατεία, με τις οικογένειές τους, να μεταφέρουν το αγωνιστικό μήνυμά μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, συμβάλλοντας στην επιτυχή διοργάνωση της διαμαρτυρίας, που αποσκοπεί στην αποτροπή των επαχθών μέτρων της Κυβέρνησης.

Στον δίκαιο αγώνα μας για αξιοπρεπή διαβίωση δεν περισσεύει κανείς !!!

Προκειμένου να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε, κατά το δυνατόν καλύτερα, όλα τα θέματα που αφορούν την κινητοποίηση όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει να επικοινωνήσει άμεσα με τον Πρόεδρο ή τον Γενικό Γραμματέα.
Λεωφορείο θα αναχωρήσει από την έδρα της Δ.Α Ακαρνανίας την 11:00΄ ώρα της 17-05-2017.
Στις δύσκολες στιγμές που διερχόμαστε τίποτα δεν χαρίζεται,
Όλα κερδίζονται με αγώνες και θυσίες.

Στη Δ.Α. Ακαρνανίας που κοινοποιείται η παρούσα παρακαλείται όπως διευκολύνει τους συναδέλφους/ισσες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος   Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΩΣΤΑΚΗΣ Αντώνιος      ΛΑΧΑΝΑΣ Θεόδωρος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.