Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Στηρίζει τον Τηλεμαραθώνιο για τις Δομές Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας το Ενωμένο Εμπόριο

Στηρίζει τον Τηλεμαραθώνιο για τις Δομές Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας το Ενωμένο Εμπόριο

Ο Συνδυασμός Ενωμένο Εμπόριο, με ανακοίνωση, καλεί τους πολίτες να ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία του Παναιτωλικού, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣTV, για την ενίσχυση των δομών υγείας της Αιτωλοακαρνανίας.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

“Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ο Περιφερειακος Τηλεοπτικός σταθμός ΑΧΕΛΩΟΣ διοργανώνουν απο κοινού Τηλεμαραθώνιο για την ενίσχυση των δομών υγείας της Αιτωλοακαρνανίας.

Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται σε μια χρονική στιγμή όπου όλοι γνωρίζουμε ότι το Εθνικό σύστημα υγείας δοκίμασε τις αντοχές του λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Ο συνδυασμός μας καλεί όχι μόνο τους συναδέλφους εμπόρους αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν σε αυτή τη προσπάθεια ,ασφαλώς ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

Τέτοιες κοινές προσπάθειες και πρωτοβουλίες πρέπει να έχουν την αναγνώριση , την επιβράβευση και ασφαλώς την ΣΤΗΡΙΞΗ από το σύνολο της κοινωνίας .

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ”

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Αυτό το σύμβολο που παρουσιάζεται ός πολιτισμός, πολυπολιτισμικότητα, πολιπολιεθνηκοτητα κτλ,σύμβολα που δεν ανήκουν σε έθνος ελληνικό πολιτισμό, ός αιτωλος ελλην τη γνώση φέρει, γνωρίζει ιστορικά ο αιτωλος το πολιτισμό του, τα σύμβολα του,την ιστορία του,κτλ, η απλος μένη αδιάφορος θεατής

  2. Ανώνυμος

    Βλέπετε ότι τα αρχαία νομίσματα, ξεχωρίζουν την αιτωλια, από την Ακαρνανία, Αιτωλών νομίσματα και αρχαιολογικά ευρήματα υπάρχουν σε ολόκληρη την αιτωλικοι Συμπολιτεία, άραγες η ιστορία λέει άλλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.