Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Στις ακαδημίες του Χ. Τρικούπη Μεσολογγίου ο Σάββας Αραπατσάνης

Στις ακαδημίες του Χ. Τρικούπη Μεσολογγίου ο Σάββας Αραπατσάνης

Ο Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με το προπονητή καλαθοσφαίρισης κύριο Σάββα Αραπατσάνη για τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Σάββας Αραπατσάνης έχει καταγωγή από τη Λάρισα και είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης. Επίσης έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια στο πανεπιστήμιο του UCONN των Η.Π.Α, όπως επίσης και τα ετήσια σεμινάρια του Σ.Ε.Π.Κ.

Έχει αναγνωρισμένη άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος από τη Γ.Γ.Α.

Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στις ακαδημίες του Σπάρτακου Λάρισας, του Κένταυρου Γιαννούλη, της Ολύμπιας Γ.Σ, της Λάρισας 2004, της Χαραυγής Λάρισας, του Sports Academy, του Φοίνικα Λάρισας, του κολλεγίου Ανατόλια και τα τελευταία τρία χρόνια του Αίολο Αστακού με σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις σε όλες τις ομάδες.

Επίσης τη σεζόν 1996-1997 διατέλεσε περιφερειακός προπονητής Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ). Έχει διατελέσει head coach, αλλά και assistant coach σε αντρικές και γυναικείες ομάδες (Κένταυρος Γιαννούλης, Ολύμπια ΓΕ, ΕΑΛ και Ολύμπια Λάρισας).

Ο Σάββας Αραπατσάνης θα αναλάβει τα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου καθώς και τις ακαδημίες του συλλόγου.

“Υποδεχόμαστε το κόουτς Σάββα στην οικογένεια του Χαρίλαου Τρικούπη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της εκμάθησης των μυστικών της καλαθοσφαίρισης στους μικρούς μας αθλητές” καταλήγει η ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.