Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Στο εργοτάξιο της Καμαρούλας ο Βαρεμένος

Στο εργοτάξιο της Καμαρούλας ο Βαρεμένος

ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑ 04.09.2017 3 (1)Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος επισκέφθηκε σήμερα το εργοτάξιο της Καμαρούλας, περιηγήθηκε το έργο του πρώτου τμήματος της οδού Αγρινίου – Καρπενησίου και ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του εργοταξίου κ. Σταυρίδη για την εξέλιξη των εργασιών.
Οι εργασίες αφορούν τμήμα της οδού μήκους περίπου 7,5 χιλιομέτρων και η συζήτηση εντοπίζεται πλέον στη δυνατότητα νέας χάραξης των 2,5 πρώτων, για τα οποία κάτοικοι της περιοχής έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνημε κίνδυνο το έργο, ακόμη και όταν ολοκληρωθεί, να παραμείνει «τυφλό» και εκ των πραγμάτων ανενεργό.
«Η λύση θα μπορούσε να είναι σύνταξη νέας μελέτης και υλοποίησή της με πρόσθετη σύμβαση, την οποία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει υποσχεθεί να χρηματοδοτήσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γ.Βαρεμένου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Jdjdj

    Ο δρόμος είναι τυφλός . Δεν εξυπηρετεί κανένα. Δεν εχει ενταχθεί στο δρόμο Καρπενήσι Αγρίνιο ο οποίος δεν ήπαρχει ουτε στα χαρτιά. Καλοφαγοτα για μια ακόμη φορά!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.