Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Συγχαίρει Φαρμάκη-Παπαναστασίου και ευχαριστεί τους πολίτες η ΔΗΜΤΟ Αγρινίου της ΝΔ

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου συγχαίρουν τον νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη για την πανηγυρική του εκλογή, καθώς επίσης και τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου για την θριαμβευτική επανεκλογή του , ευχόμενοι και στους δυο καλή και δημιουργική θητεία.
Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους πολίτες για την αθρόα συμμετοχή τους στην μεγαλύτερη στιγμή της Δημοκρατίας στις εκλογές. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες που στις κάλπες της 26ης Μαΐου έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον αυριανό μας Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ξεκάθαρη νίκη στη μεγάλη Δημοκρατική παράταξή μας τη Νέα Δημοκρατία.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυναμικά για την τελική νίκη στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα , διότι το οφείλουμε στις επόμενες γενιές. Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι! Όλοι μαζί μπορούμε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάμε την Ελλάδα μπροστά!

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδροςτης ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου
Ευάγγελος Τσιόβουλος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.