Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Με σύγχρονες δράσεις η τουριστική προβολή της Δυτικής Ελλάδας

Με σύγχρονες δράσεις η τουριστική προβολή της Δυτικής Ελλάδας

gefiraΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχεδιασμός και εφαρμογή δράσεων για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στις 11.30 το πρωϊ, στο συνεδριακό χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας.
Πρόκειται για την πορεία του έργου που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και σκοπό έχει τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Ελλάδας, με τη χρήση της τεχνολογίας και των σύγχρονων μέσων προβολής.
Στην εκδήλωση – παρουσίαση θα προβληθεί για πρώτη φορά το πολύγλωσσο τουριστικό πόρταλ της Δυτικής Ελλάδας, στο οποίο αναδεικνύεται ο φυσικός πλούτος της Περιφέρειας, η πολιτιστικής της κληρονομιά, αλλά και οι εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν, καθιστώντας τη Δυτική Ελλάδα έναν προνομιακό τουριστικό προορισμό.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της παρουσίασης, την εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό του ο Απόστολος Κατσιφάρας περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος. Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του Κώστα Καρπέτα αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, ενώ στη συνέχεια τα στελέχη του ΣΕΤΕ θα αναφερθούν διεξοδικά στην παρουσίαση του έργου. Συγκεκριμένα, θα μιλήσουν η Αγάπη Σμπώκου, μέλος ΔΣ ΣΕΤΕ, και ο Ιωσήφ Πάρσαλης, Σύμβουλος. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και η Ιωάννα Δρέττα, Διευθύνουσα Σύμβουλος MARKETING GREECE.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.