Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Σύλληψεις στο Αγρίνιο για ρευματοκλοπή, οδήγηση χωρίς δίπλωμα και…ξεσφράγισμα καταστήματος

σύλληψη

10 συλλήψεις έγιναν και πολλές παραβάσεις βεβαιώθηκαν κατά την πρωινή εξόρμηση κλιμακίων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.
Στη Ρίγανη, από την ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, 25 και 61 ετών, γιατί δεν διαθέτουν τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη 31χρονος Αλβανός στη Βόνιτσα.
Στην περιοχή του σταδίου στο Αγρίνιο εντοπίστηκαν περιπτώσεις  ρευματοκλοπής . Συνελήφθησαν δύο άτομα, συγκεκριμένα ένας 30χρονος και μια 57χρονη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ με τη συνδρομή αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι είχαν συνδέσει παράνομα τις οικίες τους στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Στην περιοχή του Αγρίνιου εντοπίστηκε σνακ-μπαρ να λειτουργεί χωρίς άδεια και έχοντας παραβιάσει τη σφραγίδα που του είχε επιβληθεί από τη Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου. Συνελήφθη ο 27χρονος προσωρινά υπεύθυνος του.
Για οδήγηση χωρίς δίπλωμα συνελήφθησαν πέντε δικυκλιστές, τέσσερις στο Αγρίνιο και ένας στη Βόνιτσα. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας 19,20,31, και 51 ετών και μια 33χρονη γυναίκα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.