Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019

Συμφώνησαν για την αναγκαιότητα της σύνδεσης

2
«Πολύ μεγάλο έργο που υπό συνθήκες θα βγάλει την ευρύτερη περιοχή από την απομόνωση», χαρακτήρισε την Ιόνια Οδό ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στις δηλώσεις του μετά την εκδήλωση για την παράκαμψη Αμφιλοχίας στην οποία παρέστη.
Όπως είναι φυσικό δεν παρέλειψε να επισημάνει την αναγκαιότητα της σύνδεσης του αυτοκινητοδρόμου με το Αγρίνιο κάνοντας λόγο για «λάθος σχεδιασμό στο παρελθόν αφού κανείς δεν προέβλεψε τη σύνδεση με τη μεγαλύτερη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας».
Στις δηλώσεις του ο υπουργός Υποδομών ανέφερε για το θέμα της σύνδεσης: «Δυστυχώς και στους πέντε αυτοκινητοδρόμους αλλά και στην Εγνατία είχε γίνει ένας σχεδιασμός που άφηνε εκτός αστικά κέντρα. Για τη σύνδεση του Αγρινίου θα γίνει συντονισμός, θα δοθούν χρονοδιαγράμματα αλλά πλέον το θεσμικό πλαίσιο είναι πολύ διαφορετικό. Όταν γίνει μια δημοπρασία θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι απαλλοτριώσεις, οι αρχαιολογικές τομές και οι μεταφορές δικτύων. Με αυτόν τον τρόπο θα τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα. Μέχρι τότε δουλεύουμε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.