Παρασκευή, Δεκέμβριος 14, 2018

Συνάντηση Κατσιφάρα με την Ευρωπαία Επίτροπο Κορίνα Κρέτσου

Συνάντηση με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κορίνα Κρέτσου είχε το βράδυ της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου 2018 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας στο περιθώριο της Ολομέλειας της Επιτροπής Περιφερειών στις Βρυξέλλες.
Η κ. Κρέτσου παρευρέθη στην Ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών που φιλοξενήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην ομιλία της αναφέρθηκε στο μέλλον της Ευρώπης, με ορίζοντα όχι μόνο τις προσεχείς ευρωεκλογές αλλά και τις συζητήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 και την κατανομή των χρηματοδοτήσεων, στο πλαίσιο της Πολιτικής Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο κ. Κατσιφάρας έχει επισημάνει ότι είναι αναγκαίο η προετοιμασία για την επόμενη προγραμματική περίοδο να ολοκληρωθεί στο συντομότερο δυνατόν χρόνο ώστε να μην υπάρξουν κενά και επιπλέον να δοθεί ιδιαίτερο βάρος σε πόρους που θα απαντούν σε πιεστικές κοινωνικές ανάγκες όπως η ανεργία, η ένταξη των νέων στην αγορά εργασίας, η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού, η εκπαίδευση και η κατάρτιση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.