Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Συνάντηση στο Μεσολόγγι μελών του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ

kontadakisΗ παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία, την περασμένη Κυριακή ,είχε αποκλειστικό σκοπό τη συμμετοχή του στις Εορτές Εξόδου. Η κομματική του περιοδεία στο Νομό θα λάβει χώρα τελικά σε μεταγενέστερο χρόνο.
Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής στο Μεσολόγγι έγινε μια νεοδημοκρατική σύναξη. Μια σύναξη των προσώπων που συμμετέχουν στο πολυσυζητημένο Μητρώο Στελεχών του κόμματος, η οποία έλαβε χώρα με πρωτοβουλία του γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος, Στέλιου Κονταδάκη (φωτό).
Περίπου 15- 20 στελέχη από την Αιτωλοακαρνανία του Μητρώου που οργανώθηκε στη ΝΔ επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο του Μεσολογγίου, γνωρίστηκαν καλύτερα και αντάλλαξαν απόψεις και θέσεις.
Άκουσαν τον Στέλιο Κονταδάκη να τα καλεί «να βγουν μπροστά» το επόμενο διάστημα τονίζοντας πως αποτελούν το «άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία» ενώ τους ζήτησε να έχουν αγαστή συνεργασία με τη ΝΟΔΕ και τα άλλα όργανα του κόμματος.
Βέβαια κάποια από τα στελέχη δεν περίμεναν την παρότρυνση Κονταδάκη και έχουν από καιρό βγεί δυναμικά στο προσκήνιο. Τρία-τέσσερα δεν κρύβουν άλλωστε την πρόθεση τους να πολιτευτούν δραστηριοποιούμενα ως να έχουν ήδη το «χρίσμα» (από ποιον άραγε;).
Όπως και να έχει πάντως στην εν λόγω συνάντηση παρέστησαν πρόσωπα επαγγελματικά και κοινωνικά καταξιωμένα ενώ πολλά έχουν ήδη χρόνια κομματική παρουσία.
Μεταξύ άλλων λοιπόν στη συνάντηση μάθαμε πως ήταν οι Κώστας Λύρος, Σταύρος Λαϊνάς, Χρήστος Διαμαντόπουλος, Φώτης Σκληρός, Γιάννης Γρηγορόπουλος, Νίκος Κατσακιώρης, Παναγιώτης Κοντονάσιος, Κώστας Κιτσοπάνος, Αναστασία Σακαρέλη ,Νίκος Σολδάτος,Θανάσης Παπαθανάσης, Χρήστος Παΐσιος, Μαρία Καλπουζάνη κ.α.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.