Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

Συνέχεια στις επιτυχίες για τους αθλητές της ομάδας στίβου της ΓΕΑ

Συνέχεια στις επιτυχίες για τους αθλητές της ομάδας στίβου της ΓΕΑ

aponomi-stamoulis-aroniadas

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου της Β΄ φάσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου, στην Τρίπολη, οι αθλητές της ΓΕΑ επέτυχαν εντυπωσιακές επιδόσεις με αποτέλεσμα την κατάταξη του αγρινιώτικου σωματείου στην τρίτη θέση της συνολικής βαθμολογίας μεταξύ 30 συλλόγων της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ζακύνθου και Κεφαλονιάς.
Στα 5000μ. των Ανδρών, ο Κώστας Σταμούλης και ο Θοδωρής Αρωνιάδας κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις με πολύ καλές επιδόσεις επιβεβαιώνοντας την άριστη κατάσταση τους μια βδομάδα μετά τον αγώνα τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ.
Στα 800μ. ο Ηλίας Αϋφαντόπουλος κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, ο Χρήστος Τρομπούκης το χάλκινο, ο Νίκος Σταμούλης τερμάτισε έκτος και ο Κώστας Στούμπος ενδέκατος. Στη σφυροβολία των γυναικών η Μαρία Στούμπου πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Στα 200μ. ο Κωνσταντίνος Καπούλας ήταν όγδοος.
Τέλος στην σκυταλοδρομία των 4Χ400 η ομάδα της ΓΕΑ, αποτελούμενη από τους, Χρήστο Τρομπούκη, Ηλία Αϋφαντόπουλο, Νίκο Σταμούλη και Κώστα Στούμπο τερμάτισε στην τέταρτη θέση.
Ο αρχηγός της αποστολής και έφορος του τμήματος στίβου, Γιώργος Κοτρότσος, ευχαρίστησε τους αθλητές για τις εξαιρετικές τους προσπάθειες και τόνισε ότι οι επιτυχίες αυτές είναι αποτέλεσμα της άριστης και μεθοδευμένης προπονητικής καθοδήγησης που επιτελείται από τους προπονητές των αθλητών και οι οποίες έχουν συμβάλλει ουσιαστικά στην ανοδική πορεία του τμήματος τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλήνιο.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

aponomi-trompoukis-ayfantopoulos-kotrotsos

stamoulis-posonidis-aroniadas

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.