Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου

σΣτις 28 Μαϊου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 06:30 μ.μ, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου για λήψη απόφασης των κάτωθι θεμάτων:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση Σύναψης προγραμματικής Σύμβασης & έγκριση του σχεδίου της προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΛΙΓΟΒΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΣΚΗΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ».

2. Αποδοχή & Κατανομή πίστωσης 39.090 € από το ΥΠΕΣ για Λειτουργικές Δαπάνες Σχολείων.

3. Παραχώρηση χρήσης αιθουσών Δημοτικού Σχολείου Παλαιομάνινας στην Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου κατόπιν αιτήματός της για δημιουργία νέου ΚΔΑΠ.

4. Καθορισμός Τέλους Χρήσης Αιγιαλού & Παραλίας.

5. Αποδοχή & Εισαγωγή στον Προϋπολογισμό πίστωσης 3.000 € από το ΥΠ.ΕΣ σαν προκαταβολή για αδέσποτα ζώα.

6. Αποδοχή & Κατανομή πίστωσης 43.000 € από ΥΠ.ΕΣ για Πυροπροστασία 2020.

7. Αποδοχή, Εισαγωγή & Κατανομή ποσού 150.000 € από το ΥΠ.ΕΣ σαν προκαταβολή για Γενικές Ανάγκες.

8. Παροχή γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου στο Υπουργείο Οικονομικών, επί των αντικειμενικών αξίων ακινήτων για κάθε ζώνη που ανήκει στο Δήμο Ξηρομέρου.

9. Κατάθεση πάγιας προκαταβολής Κοινοτήτων σε λογαριασμό του Δήμου & Ορισμός υπεύθυνου κίνησης λογαριασμού.

10. Ορισμός αντιπροσώπου του Δήμου Ξηρομέρου στον Ενιαίο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α) Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας με έδρα το Αγρίνιο.

11. Έκδοση ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου για την αναγκαιότητα νομιμοποίησης του σταματημένου από το Συμβούλιο της Επικρατείας Λιμανιού του Μύτικα.

12. Έγκριση υπογραφής σύμβασης και έγκριση του περιεχομένου της σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμφιλοχίας, του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, του Δήμου Ναυπακτίας και του Δήμου Ξηρομέρου (άρθρο 99 του Ν3852/2010).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.