Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Ετήσια συνέλευση και κοπή πίτας για τους πολύτεκνους του Αγρινίου

Ετήσια συνέλευση και κοπή πίτας για τους πολύτεκνους του Αγρινίου

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων καλεί τα μέλη του την Κυριακή στην ετήσια τακτική γενική συνέλευσή του και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση του συλλόγου στα μέλη του:

Σας υπενθυμίζουμε ότι την προσεχή Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.00 πμ στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου “ΑΝΕΣΙΣ” στο Αγρίνιο, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική μας Γενική Συνέλευση.

Προς τούτο σας καλούμε όλους να παραστείτε στις εργασίες της.

Σας ενημερώνουμε ότι θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, θα βραβεύσουμε τα παιδιά των μελών μας που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την τρέχουσα χρονιά και προσκόμισαν σχετική βεβαίωση από τη Σχολή τους.

Θα βραβεύσουμε επίσης τις νέες πολύτεκνες Μητέρες που απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα το προηγούμενο έτος 2019.

Θα απονείμουμε τιμητική πλακέτα στον Αξιότιμο κύριο Γεώργιο Παπαναστασίου Δήμαρχο Αγρινίου, για την ευεργετική απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου, για μείωση των τελών ύδρευσης προς τα μέλη του Συλλόγου μας.

Τέλος θα απονείμουμε τιμητικές πλακέτες σε σημαντικές προσωπικότητες της πόλης μας που με την προσφορά τους και το έργο τους αποτελούν λαμπρά παραδείγματα της τοπικής μας κοινωνίας και όχι μόνο.

Θα βραβεύσουμε τον Αξιότιμο κύριο Νικόλαο Γράψα πρώην πρόεδρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, την Αξιότιμη κυρία Μαρία Τσούτσου ιδρύτρια και επίτιμη πρόεδρο του εργαστηρίου << ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ>> και τον Αξιότιμο κύριο Παναγιώτη Καραγεώργο πρώην Γραμματέα του Πρωτοδικείου Αγρινίου και επί είκοσι επτά χρόνια ταμία του Συλλόγου μας.

΄Ολοι οι προαναφερόμενοι έχουν να επιδείξουν πλούσιο και θαυμαστό έργο, ήθος, αξιοπρέπεια, ανιδιοτελή και θυσιαστική προσφορά.

Σας καλούμε και πάλι να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Γενική μας Συνέλευση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.