Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Σύνταξη από τον Αύγουστο για τον Δημήτρη από τη Ναύπακτο που «έχασε» τους γονείς του από κορωνοϊό

Σύνταξη από τον Αύγουστο για τον Δημήτρη από τη Ναύπακτο που «έχασε» τους γονείς του από κορωνοϊό

Ο Δημήτρης Καρακώστας κατάφερε να ξεπεράσει την εξαιρετικά οδυνηρή κατάσταση που άφησε η απώλεια των γονιών του και να «σαρώσει» στις Πανελλαδικές – Τα συγχαρητήρια του Κωστή Χατζηδάκη

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης επικοινώνησε σήμερα με τον Δημήτρη Καρακώστα από τη Ναύπακτο, που κατάφερε να συγκεντρώσει 18.700 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις έχοντας υποστεί μόλις δύο μήνες πριν την απώλεια των γονιών του, Κων/νου Καρακώστα και Νικολίτσας Μούρτου, από τον κορωνοϊό.

Ο Κ.Χατζηδάκης συνεχάρη τον Δημήτρη για την επιτυχία του αλλά και για την ψυχική δύναμη που του επέτρεψε να καταφέρει ένα τόσο σημαντικό επίτευγμα σε αυτές τις συνθήκες. Ο υπουργός ενημέρωσε επίσης τον Δημήτρη ότι έχει ολοκληρωθεί ο υπολογισμός της σύνταξης που δικαιούται ο ίδιος και ένα από τα αδέλφια του, από τους γονείς τους.

«Είναι γνωστές οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζουμε στην απονομή των συντάξεων, ωστόσο η δική σας περίπτωση έπρεπε να αντιμετωπιστεί κατά απόλυτη προτεραιότητα και έτσι έγινε», επεσήμανε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χατζηδάκης. Η εκταμίευση της σύνταξης αναμένεται τον Αύγουστο.

https://www.protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Veggos

    Επιλεκτική ευαισθησία λέγεται αυτό. Αν το παιδί είχε γράψει κανένα 12-13 ,σύνταξη θα έπαιρνε σε 3-4 χρόνια και αν….

  2. ΜΟΝΤΕΧΡΗΣΤΟ

    Μπράβο στο μαθητή, ντροπή σε όλους όσοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την επιτυχία του, από αιρετούς εως πολιτικούς, δεν σας έχει ανάγκη, τουλάχιστον όχι ακόμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.