Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Tο Αγρίνιο τίμησε τους πρωταθλητές


Ολοκληρώθηκε προ ολίγου η τελετή βράβευσης του Παναιτωλικού από τη δημοτική αρχή Αγρινίου. Έλαβε χώρα στο κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδας και ήταν ενδεικτική των ιστορικών στιγμών που βιώνει το ποδόσφαιρο του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας
Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές τιμήθηκαν από τη δημοτική αρχή ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός και οι εκπρόσωποι της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, Ν.Καζαντζής και Β.Νικάκης αντίστοιχα, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η ομιλία του προέδρου του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα.
Ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός εξήρε τη συμβολή και το ρόλο που διαδραματίζει ο Παναιτωλικός, και επεσήμανε ότι πορεύτηκε και ανέβηκε κατηγορία «χωρίς προστάτες». Εξήρε βέβαια τη συμβολή όλων των συντελεστών της ανόδου απονέμοντας τα εύσημα στο πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα.
Στη συμβολή του Φώτη Κωστούλα στάθηκαν ιδιαίτερα και ο Νίκος Καζαντζής που τον συμπεριέλαβε στους «ευεργέτες του Αγρινίου» και ο Βασίλης Νικάκης που τόνισε ιδιαίτερα τη συνεισφορά του στον «αθλητικό πολιτισμό» της περιοχής. Όλοι τους βέβαια τόνισαν τη συμβολή τεχνικής ηγεσίας (Μπάμπη Τεννέ και Γιάννη Νταλακούρα), ποδοσφαιριστών και του κόσμου («του λαού που ακολουθούσε παντού» όπως είπε ο Β.Νικάκης ιεραρχώντας ως πρώτη τη συμβολή των φιλάθλων).
Μετά τη βράβευση του από τον δήμαρχο, ο Φώτης Κωστούλας πήρε το λόγο. Ευχαρίστησε για τις τιμές που απέδωσε η πόλη στην ομάδα και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει όσο μπορεί για να επαναληφθούν στιγμές σαν τις φετινές. «Δεν μπορούμε ποτέ να ξεχάσουμε τη χαρά που δώσαμε σε τόσους ανθρώπους και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να επαναληφθεί» είπε χαρακτηριστικά. Με έμφαση απέδωσε τα εύσημα στους άμεσους συνεργάτες του καλώντας χαρακτηριστικά «να τους ζητήσουν συγνώμη όσοι τους κατέκριναν το περασμένο διάστημα» και ευχαρίστησε τους δύο «ισάξιους προπονητές» ,Μπάμπη Τεννέ και Γιάννη Νταλακούρα. Χαρακτήρισε όμως ως πρωτεργάτες της ανόδου τους ποδοσφαιριστές υπογραμμίζοντας ότι από τη θερινή προετοιμασία στο Καρπενήσι είχε διακρίνει το πολύ καλό κλίμα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και τις δυνατότητες τους και από τότε πίστευε στην άνοδο.
Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού όμως δεν παρέλειψε να ρίξει και κάποια καρφιά προς τις αρχές του Αγρινίου εκφράζοντας το παράπονο «που ποτέ δεν καθίσαμε μαζί να δούμε κάποια θέματα» λέγοντας επιπλέον χαρακτηριστικά πως κάποιοι παράγοντες της πόλης «δεν ξέρουν ούτε που βρίσκεται το προπονητικό κέντρο». Ουσιαστικά ζήτησε στο μέλλον καλύτερη συνεργασία με τις Αρχές της πόλης σημειώνοντας πως «εμείς τείνουμε χείρα φιλίας» .
Το λόγο πήραν επίσης επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης και οι δύο προπονητές της φετινής σεζόν, ο Γιάννης Νταλακούρας με τον οποίο ξεκίνησε η πορεία της ανόδου και ο Μπάμπης Τεννές με τον οποίο ολοκληρώθηκε.

..

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.