Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Τα 100 χρόνια από τη “Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση” τιμά με εκδήλωση το ΚΚΕ στο Αγρίνιο

Τα 100 χρόνια από τη “Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση” τιμά με εκδήλωση το ΚΚΕ στο Αγρίνιο

ΑΦΙΣΑΗ Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, ώρα 07:00 μμ στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο (κλειστό γυμναστήριο), με ομιλητή το Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα για τον Μεγάλο Οκτώβρη.
Στον χώρο, την ίδια μέρα, θα λειτουργεί έκθεση και θα γίνονται ξεναγήσεις με θέμα: «Ο σοσιαλισμός και η πείρα της ΕΣΣΔ». Ώρες επισκέψεων: 10 π.μ. – 1 μ.μ. και 6 μ.μ. – 9 μ.μ.
Επίσης θα λειτουργεί έκθεση βιβλίων των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής», με νέες εκδόσεις αφιερωμένες στην Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, καθώς και πολλές άλλες για μικρούς μεγάλους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Πέτρος

    Όταν γίνει ένα μουσείο πολιτικών ιδεών, οι οποίες, αφού οδήγησαν στη σφαγή εκατομμυρίων ανθρώπων και στον εξανδραποδισμό και την ισόβια φτωχοποίηση πολύ περισσοτέρων, η Οκτωβριανή επανάσταση θα είναι στην πρώτη βιτρίνα! Και μια πρόταση στους διοργανωτές, που βλέπω ότι τιμούν τα βιβλία: μοιράστε και τα εξής δύο πολύ χαρακτηριστικά για το ποιόν των ιδεών σας: “Ελένη” του Γκατζογιάννη και “Σύντροφοι, ευτυχώς ηττηθήκαμε” του πρώην συντρόφου σας Λαζαρίδη! Καληνύχτα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.