Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Τα «Αποθησαυρισμένα» της Μαρίας Δαλαμήτρου παρουσιάζονται στο Μεσολόγγι

Τα «Αποθησαυρισμένα» της Μαρίας Δαλαμήτρου παρουσιάζονται στο Μεσολόγγι

Το Messolonghi by Locals προσκαλεί στην βιβλιοπαρουσίαση των εκδόσεων ΑΩ και της Μαρίας Δαλαμήτρου «Αποθησαυρισμένα» που θα γίνει στον Τοπικό Κόμβο_Local HUB, Ελ. Βενιζέλου & Κώστα Κατσή (πρώην πλατεία Κέννεντυ), το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 19:30.

Στα Αποθησαυρισμένα καταγράφονται οι σημασίες σαράντα οκτώ ελληνικών λέξεων, αλφαβητικά δοσμένες στο βιβλίο, πλην όμως με τον ανοίκειο τρόπο της ποίησης. Ανάμεσα στις σημασίες που περισώζονται ποιητικά, δύο για τον θησαυρό της Κέρου, για τα χιλιάδες ειδώλια που βρέθηκαν στο νησί σπασμένα, επειδή έτσι είχαν κατατεθεί εξ αρχής, ως μέρος μίας τελετουργίας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ζέτα Λάττα , φιλόλογος και Περίανδρος Παπανικολάου, ποιητής, Πολιτισμολόγος και Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. Την παρουσίαση συντονίζει ο Αντώνης Λαμπρόπουλος.

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί και online στη σελίδα του Messolonghi by Locals στο facebooκ.com/messolonghibylocals και στο messolonghibylocals.com.

Οι θέσεις για φυσική παρουσίαση στην εκδήλωση είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι παρευρισκόμενοι οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαιτούμενα έγγραφα που ορίζουν οι υγειονομικές οδηγίες.

Δηλώστε συμμετοχή: https://forms.gle/ZNPAhWYVg7w7SUcV7

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.