Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Τέλος ο Χάβος- Ανακοίνωση της ΠΑΕ με μηνύματα σε παίκτες και κόσμο

panetolikos_aek (23)

Αυτή που φάνταζε ως πιθανότερη εξέλιξη στον Παναιτωλικό μετά (και) τη χθεσινή συντριβή από την ΑΕΚ  τελικά ανακοινώθηκε. Ο Μάκης Χάβος αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας κλείνοντας έτσι τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα που ομολογουμένως δεν ήταν επιτυχημένη. Είχε επιστρέψει στον πάγκο του Παναιτωλικού πριν έναν χρόνο, Ιανουάριο του 2017.
Από τις απογευματινές ώρες είχε διακινηθεί πως ο Μακεδόνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν ωστόσο η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκδόθηκε στις 9 το βράδυ. Μια ανακοίνωση όμως με μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Για τους παίκτες η ΠΑΕ αναφέρει πως «οφείλουν να το κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό, την σημερινή άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα». Παράλληλα προκύπτει η δυσαρέσκεια της για το γεγονός πως οπαδοί μπήκαν χθες στο γήπεδο ζητώντας εξηγήσεις από τους παίκτες αναφέροντας πως «ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είναι μεγάλη οικογένεια και κανένα μέλος της δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του δικαστή και τιμωρό κανενός». Διαμηνύει επίσης η διοίκηση πως είναι αποφασισμένη να κάνει ότι είναι δυνατό για να επανέλθει η ομάδα στο δρόμο που της αξίζει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:
Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. με θέμα την κακή αγωνιστική πορεία της ομάδας, η οποία δημιουργεί στεναχώρια και προβληματισμό σε όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και τους φιλάθλους.

Ο προπονητής Μάκης Χάβος υπέβαλλε την παραίτησή του και μετά από εκτενή συζήτηση αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας για το καλό της ομάδας. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στον Παναιτωλικό, συνδυάζοντας την πολυετή παρουσία του με σημαντικές στιγμές, επιτυχίες και διακρίσεις. Παραμένει φίλος και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον. Από σήμερα αρχίζουν οι διαδικασίες για την αντικατάστασή του στην τεχνική ηγεσία.

Κατέστη σαφές στους ποδοσφαιριστές ότι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει ιστορία, όνομα και δυναμική, που κάνουν πολύ βαριά τη φανέλα του, την οποία πρέπει να σέβονται και να τιμούν. Οφείλουν να το κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό, την σημερινή άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

Κατανοούμε πλήρως την απογοήτευση και την στεναχώρια των φιλάθλων, για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Την ίδια στεναχώρια νιώθουν και όσοι εργάζονται για το καλό του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Όμως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να λειτουργεί και να ενεργεί με τρόπο προσβλητικό για την εικόνα και τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν διαχρονικά το Σύλλογό μας. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είναι μεγάλη οικογένεια και κανένα μέλος της δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του δικαστή και τιμωρό κανενός.

Για μία ακόμα φορά θέλουμε να τονίσουμε ότι παρά τις όποιες -ίσως- κακές εκτιμήσεις και τα όποια λάθη έγιναν, τις όποιες αδυναμίες παρουσιάζονται, είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να επανέλθει η ομάδα μας στο δρόμο που της αξίζει. Με υπευθυνότητα, μεγαλύτερη προσπάθεια, καθημερινή δουλειά. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τον καθημερινό αγώνα για ένα ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Και θα το πράξουμε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.