Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Θανάσης Παπαθανάσης στις Βρυξέλλες: “Η Συνοχή της Ευρώπης περνά μέσα από την Αυτοδιοίκηση”

Θανάσης Παπαθανάσης στις Βρυξέλλες: “Η Συνοχή της Ευρώπης περνά μέσα από την Αυτοδιοίκηση”

papathanasis-vryxeles (2)
Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και μελος του Εποπτικού της ΚΕΔΕ για τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γραφείου των Βρυξελλών. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών κ. Karl Heinz Lamberts, ο Γενικός Γραμματέας του CEMR κ. Vallier, ο Πρέσβυς Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην ΕΕ κ. Παπασταύρου,ο Προϊστάμενος μονάδας G3-Ελλάδας Κύπρου κ.Willibrordus, η Αν. Επικεφαλής του Γραφείου του Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου κ. Αστεριάδη, ο εκπρόσωπος του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ κ. Φατούρος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκη Επιτροπή των Περιφερειών κ. Τζιτζικώστας. Επίσης χαιρετισμούς έκαναν οι ευρωβουλευτές κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, Μανώλης Κεφαλογιάννης και Νίκος Ανδρουλάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε και η Τελετή Υπογραφής Δήλωσης “Συμμαχίας για τη Συνοχή” με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη.
Μετά τη συνεδρίαση το ΔΣ της ΚΕΔΕ παρακολουθήσε τις εργασίες της 127ης Συνόδου της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκης Επιτροπής των Περιφερειών. Μεταξύ των σημαντικών παρεμβάσεων η Δήλωση του Πρωθυπουργού της Πορτογαλίας κ. Antonio Costa με θέμα “Το μέλλον της Ευρώπης: η ολοκλήρωση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης”
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ο Θανάσης Παπαθανάσης δήλωσε: ” Η Αυτοδιοίκηση και η ΚΕΔΕ για μια ακόμη φορά μπαίνουν μπροστά για την ανάδειξη της χώρας μας, την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που εξασφαλίζει η ΕΕ , την δημιουργία συμμαχιών που θα ωθήσουν τη χώρα μας στην Ανάπτυξη και την Πρόοδο. Γιατί και η Συνοχή της Ευρώπης περνά μέσα από την Αυτοδιοίκηση”.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

papathanasis-vryxeles (1)

papathanasis-vryxeles (3)

papathanasis-vryxeles (4)

papathanasis-vryxeles (5)

papathanasis-vryxeles (6)

papathanasis-vryxeles (7)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.