Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

Διαγράφεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την ευρωομάδα της ΝΔ!

Διαγράφεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την ευρωομάδα της ΝΔ!

Την διαγραφή του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκη από την ευρωομάδα της ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Με απόφαση Μητσοτάκη η διαγραφή του κ. Ζαγοράκη. Αλλάζει ο νόμος έτσι ώστε να μην επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές όπως αυτή σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Την διαγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη από την ευρωομάδα της ΝΔ ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η διαγραφή έγινε με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ανακοινώθηκε επίσης ότι αλλάζει ο νόμος για να μην υπάρχουν εξοντωτικές ποινές για αδικήματα όπως αυτά που κατηγορούνται ΠΑΟΚ και Ξάνθη έτσι ώστε να μην επιβάλλονται ποινές όπως αυτή που πήρε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πηγή: newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΕΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ !!!!!!!!!!! CHRISTOS

  2. Ανώνυμος

    Εγώ είμαι γνήσιος ελλην αιτωλος, ανήκω εθνικά Στο Παναιτωλικό ,διότι το Παναιτωλικός εκπρόσωποι εμένα το λαό μου και το πολιτισμό μου, αλλά η Αιτωλία φέρει γνήσια σύμβολα χρώματα ελληνικά, αυτά που φέρει ο Παναιτωλικός δεν αντιπροσωπεύουν Αιτωλία Και ελληνικό πολιτισμό, ( τα σύμβολα χρώματα στις φόρμες τους), οι υπεύθυνοι φέρουν γνώση πολιτισμού ιστορίας της Αιτωλίας ; και βρήκαν ότι ο Παναιτωλικός φέρει σύμβολα χρώματα αυτά που βλέπουμε ; Ε τότε να μας πουν και εμάς από ποιόν πολιτισμό προέρχονται, διότι με αυτά τα χρώματα σύμβολα δεν θεορειτε Παναιτωλικός εκπροσωπούν άλλους λαούς πολιτισμούς,( όποιος αμφιβάλλει ,ας κάνει έρευνα και αν βρει κάτι άλλο να μάς το πει )

  3. Ανώνυμος

    Για όσους δε γνωρίζουν τα σύμβολα χρώματα της Αιτωλίας είναι, το σκούρο μπλε, το χρυσό ξανθό, και το λευκό, αυτά είναι τα γνήσια σύμβολα χρώματα τα ελληνικά,..Η άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες, μεγάλες και μικρές, η κάθε μια αντιπροσωπεύουν το πολιτισμό τούς, το λαό τους, τη χώρα τους, γι’αυτό υπάρχει αυτή η πολυχρωμία όπου το κάθε σύμβολα χρώματα ( σημαία ) αντιπροσωπεύει τον κάθε λαο πολιτισμό….δεν είναι δυνατόν ο ελλην αιτωλος να ανήκει σε αλους πολιτισμούς ( αυτός που είναι Αιτωλός έλληνας) ….πώς κάποιος έλληνας Αιτωλός θα ανήκει σε ποδοσφαιρική ομάδα που δεν φέρει σύμβολα χρώματα του πολιτισμού του ;….η ,Ελληνική αιτωλικοι ποδοσφαιρική ομάδα, να μη φέρει τα σύμβολα χρώματα του πολιτισμού της….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.