Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Θέρμο: Καλοκαιρινή αγορά από το “Χαμόγελο του Παιδιού” στις 23 & 24 Αυγούστου

Θέρμο: Καλοκαιρινή αγορά από το “Χαμόγελο του Παιδιού” στις 23 & 24 Αυγούστου

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το καλοκαιρινό παζάρι που θα διοργανώσει στις 23 & 24 Αυγούστου 2018 στο Θέρμο και να στηρίξουν το δύσκολο έργο του.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Αυγούστου στην πλατεία του Θέρμου θα υπάρχει το καλοκαιρινό bazaar από το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (Καλύβια Αγρινίου), όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορα είδη, ενώ οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από τις 7 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και φέτος το καλοκαίρι, προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξει το δύσκολο έργο του.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.

Στην καλοκαιρινή αγορά (bazaar) μπορείτε να βρείτε: πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), ενδοϋφασμένες πετσέτες, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς διακοσμητικά και είδη σπιτιού.

“Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο” αναφέρει η ανακοίνωση.

Ημερήσια Φροντίδα Αγρινίου
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Τ.Κ. Καλυβίων, Δήμου Αγρινίου
TΗΛ.: 26410 95473
E-mail: agrinio@hamogelo.gr

Πηγή: kalyvia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.