Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Θέρμο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα δρόμου “Κοσμάς ο Αιτωλός”

Θέρμο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα δρόμου “Κοσμάς ο Αιτωλός”

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην περιοχή τοπικής αρμοδιότητας του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, με αφορμή τον 4ο αγώνα δρόμου “Κοσμάς ο Αιτωλός” σε μήκος δέκα χιλιομέτρων, αποφάσισε ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Νικόλαος Νικολάου.

Η απόφαση περιλαμβάνει τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στις οδούς όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας το Σάββατο 18 Αυγούστου:
α) Τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρα 17.30΄ έως 21.00΄, στο τμήμα της Επ.Ο. Αγρινίου – Ναυπάκτου, από την 1+000 χ/θ έως την 4+500 χ/θ.
β) Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, από ώρα 17.30΄ έως 21.00΄, επί των δημοτικών οδών Κων/νου Διαλέτη, Αρχαιολόγων Γ. Σωτηριάδη και Κ. Ρωμαίου στο Θέρμο Αιτωλ/νίας προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια ο εν θέματι αγώνας δρόμου.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της παρούσης από 17.30΄ ώρα της 18/08/2018.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.